49. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet KOLKOPARAN abi ilavelerim oldu çıkmayanlarıda düzelttim , yalnız düzelttiğim halde Can BÜYÜK 'ün menşinı çalışmıyor nedense .

@Ahmet KOLKOPARAN abi ilavelerim oldu çıkmayanlarıda düzelttim , yalnız düzelttiğim halde Can BÜYÜK 'ün menşinı çalışmıyor nedense .

Genele duyuru ;

- Mention yaparken önizlemeli mesaj yazma arayüzünü değil klasik karakter açık görünümlü arayüzü kullanın
- Eğer mention yaparken hata yaparsanız yine düzeltmenizi aynı şekilde yapınız. Yani öngörünümlü arayüz ile yaparsanız yine hatalı çıkar.
- İsim/soyadını yazarken mutlaka büyük harf olayını gözardı etmeyiniz. Eğer üye adını doğru yazmazsanız yine mention hatalı olur

yazin beni agalar :D
Saat 20'de burada ol ,,
öte yandan 50. yarışmaya özel olarak katılımcı sayısının arttırılmasını teklif ediyorum ,
nasılsa hafta sonu nasılsa maçlarda yok , yavaş yavaş sindire sindire yaya yaya yaparız ,
50 kişi demiyorum ama bu yarışmaya özel 24 den misal bir 10-12 kişi daha fazla olursa ve katılım ve şarkı gönderim puanlama süreleride biraz esnetilirse çok güzel olur ,
değerli modlarımız bir seferliğine bu zahmete gireceklerdir bence .

Ortada gezmek hepten sakat. Bir lobiye evrilmek lazım. Kedi lobisini severim.

GT-I9300 Tapatalk

Lobiciliğin bir faydasını görmedim şimdiye kadar.

Lobiye almadan türlü vaatlerle kandırılırsın puanlar açıklanınca cort.

Hatta kedi lobisine girdiğimden beri ne işse porsuklardan daha çok puan geliyor :oley:

Katılımcılara göre şarkı seçimi yapacağım bu sefer.

Herkesin sevebileceği tarz bir adet şarkı var elimde.

Bunun dışında bence süper ama yarışma da ne yapacağını pek kestiremediğim bir şarkı

Bir adet güçlü bir sanatçının bilindik bir parçası

Bir adet de çok çok sevdiğim bir şarkı var. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt