49. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP Açıklama

Profesyonel yarışmacı Eray ÖZTÜRK Kedi lobisi derneği ile 2+1 yarışmalık sözleşme imzaladı. Önümüzdeki 2 yarışmanın birinde derece yapması halinde yarışmacının sözleşmesi otomatik olarak 1 yarışmalık uzayacak.

KAP Açıklama 2

Profesyonel yarışmacı Can Uz'un sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

50. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Kaya!

başlık değişir sadece şarkınızı boşa harcamayın. :)

KAP Açıklama

Profesyonel yarışmacı Eray ÖZTÜRK Kedi lobisi derneği ile 2+1 yarışmalık sözleşme imzaladı. Önümüzdeki 2 yarışmanın birinde derece yapması halinde yarışmacının sözleşmesi otomatik olarak 1 yarışmalık uzayacak.

KAP Açıklama 2

Profesyonel yarışmacı Can Uz'un sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Allah razı olsun. Tek tarafsa da o taraf benim :H

Bu kadar metal düşmanı bir lobi olamaz ya. Bence siz lobinizin adını ametal lobisi diye değiştirin.:asd22:

KAP Açıklama

KAP Açıklama 2

Derin bir diktatörlük tarafından yönetilen ledi lobisi yine gerçek anti-demokratik yüzünü gösterdi ,
biz Bal Porsukları lobisi zeki çevik sportmen halka açık eleştiriye tahammüllü ve tamamen batı tipi modern demokrasi anlayışına sahip bir lobiyiz .

Lobicilerden ozel mesaj bekliyorum
Ne kadar ilk 3 soyleyin gitsin yahu hep sonunculardaniz

Kimse heveslenmesin 50. yarışmayı kimseye bırakmam :D

Derin bir diktatörlük tarafından yönetilen ledi lobisi yine gerçek anti-demokratik yüzünü gösterdi ,
biz Bal Porsukları lobisi zeki çevik sportmen halka açık eleştiriye tahammüllü ve tamamen batı tipi modern demokrasi anlayışına sahip bir lobiyiz .

Gönderilme sebebi eleştiri değil, eleştiri tabii ki olacak. Ama kol kırılır yen içinde kalır derler. Galatasaraylı bir futbolcunun çıkıp fenerli futbolcular daha iyi demesi nasıl normal bir eleştiri değilse, bu da normal değil. Gereken yapıldı yani. Olağanüstü bir durum değil.

Lobiciliğin bir faydasını görmedim şimdiye kadar.

Lobiye almadan türlü vaatlerle kandırılırsın puanlar açıklanınca cort.

Hatta kedi lobisine girdiğimden beri ne işse porsuklardan daha çok puan geliyor :oley:

Aslında her iki lobide misyonunu tamamladı. Bazen iç çekişmeleri ve tabanla liderler arasında fikir uyuşmazlığı gün yüzüne çıkıyor. Bir ihtilal yapıp yeni bir lobi mi kurmak lazım ne?

GT-I9300 Tapatalk

Aslında her iki lobide misyonunu tamamladı. Bazen iç çekişmeleri ve tabanla liderler arasında fikir uyuşmazlığı gün yüzüne çıkıyor. Bir ihtilal yapıp yeni bir lobi mi kurmak lazım ne?

GT-I9300 Tapatalk

Eray görmedin herhalde. Resmen kedi lobisinin bir üyesinin artık. KAP'a bildirdim. Bu saatten sonra vazgeçersen mahkemeye başvurup donuna kadar alırız. :D

Boşuna şarkı harcama diyeyim ben sana :D

Çok kararsız kaldım ben ya zaten.

Hepsi güzel ama hangisi daha iyi gider yarışma için bilemedim. Sanırım az aşina olanlardan biri ile gireceğim. :)

Aslında 1. olması gereken de bir şarkı var aralarında ama senin şarkılar gibi de kalabilir altlarda. 2 tanesine hele sen kesin 12 verirsin. :D

KAP Açıklama

KAP Açıklama 2

Başarılı olursam şayet, tüm başarımı kedi lobisine atfediyorum. Başarılı olamazsam, ardıma bile bakmadan giderim.

GT-I9300 Tapatalk

Çok kararsız kaldım ben ya zaten.

Hepsi güzel ama hangisi daha iyi gider yarışma için bilemedim. Sanırım az aşina olanlardan biri ile gireceğim. :)

Aslında 1. olması gereken de bir şarkı var aralarında ama senin şarkılar gibi de kalabilir altlarda. 2 tanesine hele sen kesin 12 verirsin. :D

Benim göndereceğim şarkı kazanamazsa ayıp :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt