49. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay sen yine buyuk hayaller pesindesin depresyona girme sonra :D :)

Arda Abi 8. isteyince hayal değil gerçek biz isteyince auvvv. :)

Senden ve Aslan'dan da puan alırsam yine kesin şampiyon olurum. Masaya 5 şarkı koyayım 2'si derece yapar, 1'i de ilk 10. :D

Arda Abi 8. isteyince hayal değil gerçek biz isteyince auvvv. :)

Senden ve Aslan'dan da puan alırsam yine kesin şampiyon olurum. Masaya 5 şarkı koyayım 2'si derece yapar, 1'i de ilk 10. :D

Benden puan alamazsin Aslan'i bilemiyorum o pek sarkilarin kimin oldugunu tahmin edemiyor :P :D :)

Müzik + ses 10 numara. Sevdiyim parçalardan biri. LOTR ile alakası yok.

Senin bana 12 puan verdiğin gün öldüğüm gündür demek. :D

Secret Garden'ın her bestesini severim ama bunu bulup girdiğim için ben de çok mutluyum. Zira son 1 senedir ne zaman efkarlansam bunu açıyorum huzur buluyorum. Ninni aslında ama keman'ın girdiği yerde ruhumu teslim edebilirim bir gün.

Abi en son böyle iddialı açıklamalar yaptığında 15. mi ne olmuştun :D

Ben ya bir ya iki kere 15. olmuşumdur o da son yarışmadaydı zaten sallama :D

Playlist' te gördüğünüzde ağlamaya başlayacaksınız zaten, 50. yarışmaya özel, affetmem. :D

Benden puan alamazsin Aslan'i bilemiyorum o pek sarkilarin kimin oldugunu tahmin edemiyor :P :D :)

Olum abartma lobi işini sende. Ben her yarışma Arda Abi'ye 7-8-10 veriyorum, girdiği zaman Muhammed, Uğur, Tolga'ya da tarife 5+ dan başlıyor en az. Kendi lobimden çok sizin lobiye gitti la oylarım. :D

Adamlar yine anlayışlı tefe koymuyorlar bana. :oley:

50. yarışmayı en çok katılan kazansın bırakında. :D

Nereye tahmin edemiyorum lan? Tahmin edemesem kolay mı öyle Alpay'ı 20 yarışma puansız geçmek? :D Haaa iyi şarkı oldu mu onun da hakkını veririz. Şu ölmüş, şu çok ünlü, şu çok popüler bir şarkı, puan vermeyeyim diye takıntılarım yok çok şükür.

Ben ya bir ya iki kere 15. olmuşumdur o da son yarışmadaydı zaten sallama :D

Playlist' te gördüğünüzde ağlamaya başlayacaksınız zaten, 50. yarışmaya özel, affetmem. :D

Akşama kadar bulurum ben o şarkıyı. :D Bir gece ansızın pişti sonra. :)

Olum abartma lobi işini sende. Ben her yarışma Arda Abi'ye 7-8-10 veriyorum, girdiği zaman Muhammed, Uğur, Tolga'ya da tarife 5+ dan başlıyor en az. Kendi lobimden çok sizin lobiye gitti la oylarım. :D

Adamlar yine anlayışlı tefe koymuyorlar bana. :oley:

50. yarışmayı en çok katılan kazansın bırakında. :D

Lobimiz bizim icin onemlidir , bizim basarimiz Lobimizin basarisi demek onun icin puanlamayi yaparken azda olsa strateji yapmak lazim :D :) :P

Zor dostum zor :D Playlist' te gördüğünde anlarsın, iş işten geçmiş olur. :D

60's veya 70's klasiklerinden bulmuşsun belli yine. :D

Öyle bir baskı yaptın ki bak çok az bilinen muhteşem eserimi süreceğim piyasaya harcanacak sonra senin şaheser'de.:oley:

Babam çok ısrar ediyor beyler. Tavsiye ettiği şarkıyla katılırsam ilk 3 banko diyor. :)

50. yarışma dalya olduğu için konsept yarışma olsa fena mı olur ?

90's pop yapalım direkt 1.lik madalyamı taksınlar. :D

Kimse pop sevmiyor zaten arasından rekor ile çıkacak şarkım var.

Rock yapalım veyahut porsuklar kazansın direk. :D

Beyler konsept olsa dün söylenirdi.

Şimdi herkes şarkısını belirlemiştir. Haksızlık olmasın derim.

Gerçi ben halen seçmedim şarkımı da neyse :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt