Ertuğrul Kaya
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2009
- 6.681
- 2
- 313
tekrar dinledim ama yine beğenmedim.Son sampiyonda ispanyolca sarkiya puan cikmamasi da manidar bu arada @Ertuğrul Kaya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrar dinledim ama yine beğenmedim.Son sampiyonda ispanyolca sarkiya puan cikmamasi da manidar bu arada @Ertuğrul Kaya
Alpay sen yine buyuk hayaller pesindesin depresyona girme sonra![]()
![]()
Pişman olmayacağıma son derece eminim, sen kafanı duvarlara vurma bak sonra![]()
Klip olarak daha guzeltekrar dinledim ama yine beğenmedim.![]()
Arda Abi 8. isteyince hayal değil gerçek biz isteyince auvvv.
Senden ve Aslan'dan da puan alırsam yine kesin şampiyon olurum. Masaya 5 şarkı koyayım 2'si derece yapar, 1'i de ilk 10.![]()
Müzik + ses 10 numara. Sevdiyim parçalardan biri. LOTR ile alakası yok.
Senin bana 12 puan verdiğin gün öldüğüm gündür demek.![]()
Abi en son böyle iddialı açıklamalar yaptığında 15. mi ne olmuştun![]()
hatun varmış kesin daha yüksek puan alabilirdi.Klip olarak daha guzel
Ben telden atamayinca tuncay bunu bulup koymus ben dahi begenmedim demistim![]()
Benden puan alamazsin Aslan'i bilemiyorum o pek sarkilarin kimin oldugunu tahmin edemiyor![]()
![]()
![]()
Benden puan alamazsin Aslan'i bilemiyorum o pek sarkilarin kimin oldugunu tahmin edemiyor![]()
![]()
![]()
Ben ya bir ya iki kere 15. olmuşumdur o da son yarışmadaydı zaten sallama
Playlist' te gördüğünüzde ağlamaya başlayacaksınız zaten, 50. yarışmaya özel, affetmem.![]()
Olum abartma lobi işini sende. Ben her yarışma Arda Abi'ye 7-8-10 veriyorum, girdiği zaman Muhammed, Uğur, Tolga'ya da tarife 5+ dan başlıyor en az. Kendi lobimden çok sizin lobiye gitti la oylarım.
Adamlar yine anlayışlı tefe koymuyorlar bana.ley:
50. yarışmayı en çok katılan kazansın bırakında.![]()
Akşama kadar bulurum ben o şarkıyı.Bir gece ansızın pişti sonra.
![]()
Zor dostum zorPlaylist' te gördüğünde anlarsın, iş işten geçmiş olur.
![]()
60's veya 70's klasiklerinden bulmuşsun belli yine.
Öyle bir baskı yaptın ki bak çok az bilinen muhteşem eserimi süreceğim piyasaya harcanacak sonra senin şaheser'de.ley: