- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Şarkım hazır olmasına rağmen tereddüt içindeyim, zira şarkı güzel olmasına rağmen solist hanım kızımız pek bir çirkin, puan kırılmasından korkuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkım hazır olmasına rağmen tereddüt içindeyim, zira şarkı güzel olmasına rağmen solist hanım kızımız pek bir çirkin, puan kırılmasından korkuyorum.
23 kişiden biri kadın sanatçıyla katılır diye düşündüm, cidden sıkıntı olur mu?Abi şarkıcının cinsiyetini niye söylüyorsun?![]()
Ortalama bir baldıra sahipse fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum.![]()
23 kişiden biri kadın sanatçıyla katılır diye düşündüm, cidden sıkıntı olur mu?
50. Yarismanin sampiyonu benim kimseye kaptirmam![]()
![]()
Titre ve kendine gel kurt adam![]()
Ben kendimdeyim bu defa senden 12 puani alinca sen kendine gelemiyeceksin Aslan![]()
![]()
![]()
![]()
Ben şaka yapmıyorum, ezdirmeyin şarkınızı, benden söylemesi![]()
Niye lan? Düşmanmışız gibi konuşuyorsun.Alpay'a 12 puan vermiş bir adamım ben lobidaşımdan mı esirgeyeceğim puanı.
51'e sakla abi pişman olma bak sonra.ley:
51'e sakla abi pişman olma bak sonra.ley:
@Aslan Türkoğlu 12 puan almışım senden geçen yarışma.Allah razı olsun kardeşim, kesilmesin devam etsin. LOTR için mi verdin yoksa Secret Garden'ı mı sevdin emin değilim ama?
Farklı lobilerde de olsak sana olan borcumu ödeyeceğim inşallah.![]()