- 4 Ağustos 2009
- 90.894
- 72.185
- 5.358
Kaybetmek genlerinde var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Finale nasıl geldikleri ortada zaten. Allah cezalarını veriyor diye düşünüyorum. Bukadar final yenilgisi normal değil yahu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Birazda ülkeye göre yorumlamak lazım. Bayan baskette rekabeti bitirdik zaten. Hani 100 yılda bir denk gelir bu iki takımın en büyük kupada finalde karşılaşması ve kazandık. Bizim takım finallerde kolay kolay kaybetmez bununda kulüp genleriyle doğrudan alakası var.
Masa tenisinde sonsuza kadar şampiyon olalım umrumda olmaz. Yüzme,su topu, satranç vb gibi daha alt kategorideki sporlarda ilgimi çekmez. Bizler için her zaman futbol 1.sıradadır. Ancak bayan basketteki bu olağanüstü başarı küçümsenmemeli. Tarihimizin kırılma noktalarından biri.
Birşeye dikkat çekmek istiyorum bilmem farkındamısınız. Lig şampiyonu olunca artık eskisi gibi delice sevinmiyorum en azından kendi adıma göre böyle.
Çıkıyorum tabi sokağa bağrıyorum ama kesmiyor. Çıtayı çok yükseltmişiz. Seneye katılırsak neredeyse Ş.L grubundan çıkıcağımıza eminim. Çeyrek final altı yine kesmeyecektir. Uzun lafın kısası taraftar profilimiz çok olumlu yönden değişti ve değişmeye devam ediyor.
Ve eminim yine Türkiye'ye bir kupa gelicekse ki bu artık Ş.L kupasıdır yine biz getireceğiz başkası değil.
Taraftar profili degisti ama beyinsiz taraf agir basiyo. Tamam citayi yukselttik ama isler biraz kotu gidince yonetimi teknik ekibi istifaya davet eden bi taraftar grubuna sahibiz. Herseyden once bu gruplarin son bulmasi gerek. Hadlerini asiyolar cunku.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbolda şampiyon olabilseydik kendilerine zor gelirlerdi bunlar...
küme düşünce ne olacak,keyifle bekliyorum.intihar edenler olur mu acaba?