5+0+3 ve Galatasarayımız

6+4 olsun işte dertler bitsin. Başlatmasınlar 8 yabancıya. Gerçi ugrasmasınlar toplarız piyasadaki tüm kalburüstü yerlileri.

kural devam etse bile ab kuralı çıkar en kötü rahat olun 5+0+3 olcağını pek sanmıyorum ben seneye...

Eboue de gider büyük ihtimalle. Ayrıca Lucas, Bruma, Hajrovic bunlardan biri kiralık verilebilir. Bu futbolcuların gelişmesi lazım. 5+0+3 saçmalığı devam ederse fazla oynayamazlar. Seneye bütün şartları zorlayıp Ömer Toprak ve direk katkı sağlayacak 1-2 yerli daha alırsak, bence ligde fazla zorlanmadan şampiyon oluruz. Ama CL'de ne olur bilemem.

Yabancı kuralı olacaksa da 5+3, 6+2 vb olmaması lazım bence, neyse o olmalı. Seneye 8 yabancı veya 10 yabancı varsa yedekte, kadroda ve ya 11de olmasına karışılmamalı.

Seneye 5+0+3 UYGULANAMAZ ,

Şike ve muhtemel cezalar yokmuş gibi düşünün ve normal şartlar altında kadrolara bir bakın , seneye bu garabein muhtemel uygulanması durumunda bundan en fazla zararı fbjk kardeşler görecek ,

önder özen denen fener uşağınıda ciddiye almayın sezon sonunu görüp göremeyeceği belli değil !

6+4 felan değil

8+2 olabilir bence.

8'i sahada. 2'si yedek.

Muslera

Eboue - Koray - Burdi - Telles

Bruma - Selçuk - Melo - Ontilevo

Drogba - Burak

Ufuk

Semih

Sabri

Umut G.

Emre Ç.

Harjo

Dzeko

Boyle bir sacmalik olursa Türkiye ligini izlemem. O kadar parayi Sabri oynasin diye vermiyorum

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düz 10 yapsalar su yabanci sinirini, herkes istedigi gibi oynatsin adamlarini iste.. 10 yabancidan daha az olursa baya az olur!

Düz 10 yapsalar su yabanci sinirini, herkes istedigi gibi oynatsin adamlarini iste.. 10 yabancidan daha az olursa baya az olur!

sahada 8 yabancı olsa yine kötü değil hocam.

ilk 11'de 3 yerli olacak.

1 stoper

1 ortasaha

1 kanat ile hayet de yeterli bir kadro kurabiliriz.

sahada 8 yabancı olsa yine kötü değil hocam.

ilk 11'de 3 yerli olacak.

1 stoper

1 ortasaha

1 kanat ile hayet de yeterli bir kadro kurabiliriz.

Orasi öyle de madem 6+2+2 veya 6+0+4 gibi üstün zeka ile uygulanan yabanci kuralini düz 10 yapmayi akil edemiyorlarmi? istedikleri gibi oynatsin, oynatmasin kulüpler.. orasi kulüplere kalmis.. böyle yabanci sinirini sürekli degistirip basariyi önlüyorlar..

Orasi öyle de madem 6+2+2 veya 6+0+4 gibi üstün zeka ile uygulanan yabanci kuralini düz 10 yapmayi akil edemiyorlarmi? istedikleri gibi oynatsin, oynatmasin kulüpler.. orasi kulüplere kalmis.. böyle yabanci sinirini sürekli degistirip basariyi önlüyorlar..

sana katılıyorum bana kalsa keseke sınırsız olsa.

fakat bik bik öten bazı klüplere sus payı vermek için 8+2+0 yapabilirler.

Seneye Eboue-Drogba-Dany-Chedjou-Amrabat gönderilir, bir tane yabancı santrafor ve yabancı stoper alınır gibi geliyor bana. Hajrovic de Türk olur.

5+0+3 olarak kalırsa biteriz, ligde yine şampiyonluğa oynarız ama avrupa için sıradan kadromuz olur.

eğer olursa bu 5 li oynamalı

muslera-telles-melo-sneijder-drogba

diğer 3 oyuncuda

chedjeu-bruma-hajrovic

olur.

dany-burdisso-eboue-amrabat-ontivero kiralanır yada yollanır.

demin faik gürsesin söylediklerine bakılırsa 5-0-3 geliyor

muslera-vidic/baba stoper-telles-melo-sneijder

+

hajrovic-bruma-gomis

sezon sonu yabancıya pek para harcamaya lüzum yok , eldekileri göndermekle uğraşılmalı (eboue-chedjou-amrabat-dany) ,ontivero da kiralanır, drogba gidince bedavaya gomis fena olmaz sürekli 11 oynamayacağından

Çeptalk

--------------Muslera------------------

------Semih---G.Zan---Koray-----------

Hamit----Melo----------Selçuk----Telles

---------------Sneijder-----------------

-------Balotelli----------Burak----------

şu kadro bile ortalığı dağıtmaya yeter, yeterki hamit,burak ve selçuk kendini toparlasın.hamit olmasa bile veysel oynar.

Geri
Üst Alt