5+0+3 ve Galatasarayımız

"Ya bu yabancı kararı değişecek, ya da kararı verenler!"

Bekliyoruz..

5+0+3 devam ederse; zaten avrupada başarı düşünülmemeli(olma şansımız da yok zaten). Lige odaklanmak gerekir. Ligde mevcut yerli stoperler ve defans hattı yeterli olacağından kesinlikle Burak-Umut ikilisine kalmadan kaliteli yabancı forvet alınmalı.

Drogba-Eboue-Chedjou-Amrabat-Dany gider/gönderilir

Telles,İzzet,Bruma,Sneijder,Melo,Muslera,Lucas,Transfer

yorumlara bakıyorum da bu yabancı sınırlamasını kabul etmiş görünüyor forumdaki renkdaşlar hesaplamalar başlamış Önder Özenin konuşmalarını örnek gösterenler var Kim ki önder özen aç beşiktaşın haybeci direktörü ab çıkacak 1960 antlaşması var eğer mahkeme alehine bir karar çıkarırsa ki bu mümkün değil bütün savlarımız çöpe gider türkiye olarak skandal olur mancini galatasaraya gelirken yabancının serbest kalıcağını söyleyerek ikna ettiler rahat olun:D:cigara:

Seneye bana göre kadroda olacak yabancılar.Muslera,Melo,Telles,Wesley,Hayro,Bruma,Lucas bence.Son kalan yabancı hakkımızlada Doumbia tarzında bır yabancı forvet almalıyız.Orta sahayada gökhan inler olabilir.Defans a ömer toprakı alırsak.Ondan sonrada bize arkamıza yaslanıp şovu ızlemek düşer.Gerisini ak tüpçüsü düşünsün.Ha seneye kadar bu ayının kellesi çoktan uçmuş olur o ayrı konu.

Ben seneye 5+0+3 kuralının uygulanacağını düşünüyorum. Bu kural uygulanırsa ilk işlerimizden biri Muslera'yı en uygun fiyata satıp yerli bir kaleciye güvenmek başka bir yolu yok. Bizi en çok bu rahatlatır.

6-0-4 ile bile bukadar dert cekiyoruz 5-0-3 cok daha vahim olur, mutlaka birsekilde külüpler agirligini koymali tff baski uygulamali , icabinda mahkemeye gidilmeli ab statüsü icin de ne gerekiyorsa yapilmali

5+3 olsa kime ne zararı var? Fenerbahçe'ninde işine yarar yedek kulübeleri berbat, en azından oraya 3 tane ortalama kalite yabancıları koyarsın sonradan girip fark yaratırlar, tribünde ne faydası var ki nasıl bir düşüncedir, nasıl bir mantıktır, nasıl bir ruh hali ile planlanır, uygulanır anlamak mümkün değil.

beyler sakin olun ya AB kararı mutlaka çıkacaktır rahatım ben zaten futbolcuların hepsi dava açmıştı sanırsam

Bf2oAiaCEAAbrM3.png

Geri
Üst Alt