5+3+0 Kararına Göre Hazırlanan Harika BJK !

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ligden düşmekten son anlarda kurtulan Gençlerbirliği'ni yenemeyen, muhteşem bir planlaması olan camiadır.

Allah belanızı verecek !

Ligdeki en ezik kulüptür.

inşallah real barça münih filan çıkarda söle bi 10 12 yiyip gelirler.

Başlık 5+0+3 olarak değiştirilsin !

Vizyon-Misyon-Karakter hicbirsey kalmamıs, Bir Anadolu takımından zerre farkı olmayan, fb'nin yan sanayisi olmus ve bu mantık ile gittikleri sürece bu ligde hicbir zaman Şampiyonluk göremeyecek ezik takım.

Tolga ve Oğuzhan dışında doğru düzgün Türk futbolcuları yok Olcay Şahan ve Cenk Tosun'da idare eder Töre'yi transfer etmeleri zor bu nasıl planlama.Yabancıları zaten kötü bu kadroyla orta sıralara oynarlar.ŞL'de ilk ön eleme turunda elenirler muhtemelen.Yabancı sınırı konusunda Fenerbahçe tepki görmesin diye Beşiktaş'ı ortaya attılar.

Olcay,Töre, Oğuzhan hariç yerlileri kötü. Pektemek ve Necip de idare eder seviyede.

2014-2015 kadroları büyük ihtimal ve en fazla

-------------------------------------Tolga------------------------------------------------

-Atiba------------Lescott--------------Ersan------------Motta------------------

----------------Veli---------------------------Oğuzhan---------------------------------

-Töre-------------------------Van Der Vaart----------Olcay-------------------------

----------------------------------Gomis------------------------------------------------------

Yedekler: Cenk-Franco-İsmail-Necip-Kerim-Cenk-Mustafa

olan takımdır.

En fazla dedim çünkü Gomis ve Töre ile Galatasaray da ilgilenmektedir. Alınırsa maksimumu bu olan harika kadroları ile 3.lük yolunda başarılar dilenecektir.

-------------------------------------Tolga------------------------------------------------

----------------Veli---------------------------Oğuzhan---------------------------------

-Töre-------------------------Van Der Vaart----------Olcay-------------------------

----------------------------------Gomis------------------------------------------------------

olan takımdır.

En fazla dedim çünkü Gomis ve Töre ile Galatasaray da ilgilenmektedir. Alınırsa maksimumu bu olan harika kadroları ile 3.lük yolunda başarılar dilenecektir.

töre bizde kafanı yormaa topuklarına kurşun sıkacaz

olan takımdır.

Franco'nun yedekte kalacağını düşünmüyorum. Halihazırda lig standartlarının üstünde ve gelecek vaad eden bir oyuncu.

Ayrıca 5+0+3 kararının da bu sezon uygulanan sınırdan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bjk ligin en çapsız kulübüdür. Vizyon falan yok. Zamanında üç büyük diye anıldığından korunuyor yoksa başka bir şey yok.

Taptap

olan takımdır.

Veli ve Oguzhan diye bir orta saha varsa o takimden bir cacik olmaz. Bu arada BJK Van der Vaarti falan ALAMAZ.

Veli ve Oguzhan diye bir orta saha varsa o takimden bir cacik olmaz. Bu arada BJK Van der Vaarti falan ALAMAZ.

Yok en fazlası o işte diye yazdım zaten. VDV ise bence bitik, Diego bile daha çok iş yapar şu an. Yine yanlış karar veriyorlar eğer ona gittilerse.

Veli ise yeteneksiz ama belirli standartı olan bir isim. Oğuzhan'da o da yok. Bu kafa ile giderse bir yol olmaz.

Atiba bekte yetersiz ama alacaklarını sanmıyorum oraya bir isim. En iyi 3 oyuncuları Motta-Tolga-Töre zaten bunların. Az biraz da Olcay ve Veli ile Atiba.

Rakip oyuncuyu öldürmeye tam teşebbüsten oyundan atılan oğuzhan denen ibnenin de iyi futfolcu olduğunu oğrenmiş olduk.

Yukarıda ki yorumlar bizi bu konuda aydınlattı.

Gün gelecek insanlar Fikret Orman yeter diye bağıracaklar istemsizce.

Kafa aynı kafa.

Geri
Üst Alt