5+3+0 Kararına Göre Hazırlanan Harika BJK !

En iyi yerliler besiktasta olsa ne oluyor Anadolu takimindan farki kalmadi bunlarin.Fikoya ders olsun bunlar Seneye Kumeye oynasinlarda o zaman gorsunler Sinirlamalarini.

O degilde kume dusmus kayseri ve antalyayi yenemeyen bizi napacaksin :)

Besiktaş en iyi yerlileri topladi ya biz Elimizde hala yetenek bekleyen yerlilerden oynamasinibekliyoruz.Sinirlama yuzunden Sezon basi turk oyuncu alamadik.Besiktas topladi iyi yerlileri yensinler artik bizde o kadar iyi yerlilerimiz yok toplasan 5 tane iyi yerli var bizde.

kargalarin parasi yok transfer falan yapamayacaklar

en fazla 2.ligden yetenek falan transfer ederler

gomis, van der vaart vs hayal taraftarlari uyutmak icin diyorlar bunlari

zaten seneye de olimpiyatta oynacaklar

cl'de gruplara kalabileceklerini düsünmüyorum

Besiktaş en iyi yerlileri topladi ya biz Elimizde hala yetenek bekleyen yerlilerden oynamasinibekliyoruz.Sinirlama yuzunden Sezon basi turk oyuncu alamadik.Besiktas topladi iyi yerlileri yensinler artik bizde o kadar iyi yerlilerimiz yok toplasan 5 tane iyi yerli var bizde.

kimmis o en iyi yerliler saysana bir...

Hep bi bahane uretiyoruz farkindamisin.Sezon basindan beri fb kume dusecek diye diye sampiyon yaptik.Bjk ye paralari yok derken yerlileri kaptirdik.Sonuc;ne elimizde topcu var,ne duzgun bi hoca,ne para.Ustune ustluk uefadan ceza yedik.2 sene para harcayamacagiz dogru durust.Yonetim sagolsun son seneyi rezil gibi yonetti

1+0+1 kuralına göre hazırlanırlarsa kesin şampiyon olacaklar, ha gayret.

2010-2011 Türkiye Kupasi sampiyonlugu var adamlarin en son basarisi olarak. GS ve FB'nin hep gerisinde kalacak bir camia..

Yerden yere vurulan Samet Aybaba daha az bütceyle bu takimi yine 3.yapmisti.

3.ön eleme turunda hep vasat takimlar cikiyor, o turu gecerler ama playoffta elenirler.

BJK'nin playoff turundaki muhtemel rakipleri : Arsenal, Porto, Zenit, Leverkusen ve Napoli

Hepsi BJK'den kat kat iyi.

Eger on turlarda elenirlerse, ki bu konuda yorum yapmaya gerek bile yok, Sampiyonlar Ligi TV gelirlerinden biz daha fazla pay aliyormusuz, oyle okudum. Turkiye payinin hepsini biz aliyormusuz. :D

onlar bunu fener için istemiştir. aciyorum bunlara. hep piyon olarak kalacaklar.

beştaşta en iyi yerliler varmiş duydunuzmu. biz göremiyoruz herhalde. fenerdede işi yabancilar bitirdi. golleri attilar. hiç birinin yerlilerinin totalde bizden iyi oldugunu düşünmüyorum.

Gün gelecek insanlar Fikret Orman yeter diye bağıracaklar istemsizce.

Kafa aynı kafa.

Bu Fikret Orman inanılmaz derecede çapsız bir adam.Tek anladığı inşaat.Beşiktaş'ın aklı varsa stadı yapar yapmaz bu çapsızı def etmek olmalı tıpkı bizim Adnan Polat'a yaptığımız gibi.Yoksa daha çok beklerler şampiyonluk için başaarı için...

ön elemeden elenince görecem bunları gerzekler olcanla gökhanla veliyle bi halt yapacaklarını zannediyolar

Siz ne diyorsunuz ya ben Besiktas en büyük takim diyenini gördüm. Bunu da neye bagladi biliyormusunuz?

Takimlari 1903 de kuruldugu icin Galatasaray(1905) ve Fenerbahce (1907) den büyük olduklarini savundu adam. Kafaya bak..

I am the one who knocks!

Bu Fikret Orman inanılmaz derecede çapsız bir adam.Tek anladığı inşaat.Beşiktaş'ın aklı varsa stadı yapar yapmaz bu çapsızı def etmek olmalı tıpkı bizim Adnan Polat'a yaptığımız gibi.Yoksa daha çok beklerler şampiyonluk için başaarı için...

Adam geldiğinden beri derbiler de

2011-2012

Beşiktaş 0-2 Galatasaray

Galatasaray 2-2 Beşiktaş (öyle bile bitmezdi ya son haftaya kalınca saldık 2 dakika da 2 gol yedik)

2012-2013

Beşiktaş 3-3 Galatasaray

Galatasaray 2-1 Beşiktaş

2013-2014

Beşiktaş 0-3 Galatasaray

Galatasaray 1-0 Beşiktaş

hala konuşuyor. İlk sezon 4., iki sezondur da 3. olabilmiş ayrıca.

Geri
Üst Alt