🎗 #5 Ahmet Çalık

Bu adamın cidden özgüven ve mental sıkıntıları var. Yoksa konsantre olduğu maçlarda baya iyi. Mesela ilk devrede 2-0 yendiğimiz Rize maçında da baya iyi oynamıştı.

Ama büyük takımlara karşı oynatır mısın? Oynatmazsın.
Bir şey diyeyim mi? Büyük takımlara göre daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Çünkü o maçlarda konsantre olmakta zorluk çekmiyor doüal olarak. Bir zahmet Fenerbahçe, Beşiktaş maçlarında da konsantre ol yani. :D

Ahmet ile ilgili hatırladığım en iyi anı Beşiktaş deplasmanı olabilir. Çok iyi oynamıştı. O zaman anladım ki bunu derbilerde sahaya sürüp Akhisar, Kayseri gibi takımlara karşı oynatmayacaksın.

İkinci yarı bir yerde Ömer Ali'yi indirdi. O net penaltıydı vermedi hakem VAR'a gitse net verirdi , kupada da yaptı aynı hatayı Şener çizgiden çıkardı.

Her maç bir aptallığı var nasıl beğeniyorsunuz anlaşılır gibi değil.

İkinci yarı bir yerde Ömer Ali'yi indirdi. O net penaltıydı vermedi hakem VAR'a gitse net verirdi , kupada da yaptı aynı hatayı Şener çizgiden çıkardı.

Ne penaltısı yav Ömer bile itiraz etmedi

Penaltı filan değildi o pozisyon. Vücudunu iyi kullandı.

Hava toplarında çok iyiydi ayrıca marcaoyu göre çok daha hamleli yürekli oynuyor.. Ama gelgelelim tam bir sakar şakir böyle adamlar genelde dönemlik iyi performans gösterir 11 için asla güvenilemez

Hava toplarında çok iyiydi ayrıca marcaoyu göre çok daha hamleli yürekli oynuyor.. Ama gelgelelim tam bir sakar şakir böyle adamlar genelde dönemlik iyi performans gösterir 11 için asla güvenilemez
Ilk 11 için yetersiz tabiki ama Dün gerçekten iyi oynadi:

4/4 hava topu kazanmis
83 pas yüzdesiyle oynamis ki takim genelinin üzerinde pas yüzdesi
Yerde ikili mücadeleleri biraz sikintili ama Back Up olarak Önemli bir isim bence

Yine linç edilmeye kalkanlar olmusta .. neyse

gözlerimde bir sikinti oldugunu düsünmüyorum

Ekli dosyayı görüntüle 70619
Gayet iyi oynadi.

Hangi site bu bilmiyorum ama Lemina'yı maçın en kötüsü ilan eden bir yer kaaleye alınmamalı bana kalırsa.. Seri ve lemina nasıl aynı puanı almış hadi onu geçtim feghouli nasıl leminadan iyiymiş hangi kafayla vermişler puanları.. Bu 3lü hariç diğerlerinin puanları mantıklı ama

ancak yedek olur bizde, 3 sene sozlesme uzatilmali ve maas olarak 1m tl verilmeli

İyi niyetle elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncu.Ben saygı duyuyorum.Önde basan bir takımımız olsa bu lig içinde yeterli bir performans sergiliyor.Yaptığı hayati hatalar var ön büyük sıkıntısı bu zaten.Bir güğüm sütü sağıp sonra devirebiliyor.

Hangi site bu bilmiyorum ama Lemina'yı maçın en kötüsü ilan eden bir yer kaaleye alınmamalı bana kalırsa.. Seri ve lemina nasıl aynı puanı almış hadi onu geçtim feghouli nasıl leminadan iyiymiş hangi kafayla vermişler puanları.. Bu 3lü hariç diğerlerinin puanları mantıklı ama

sofascore sayfasi renkdas Çok severim Bu sayfayi. Seri Lemina konusuna gelince Seri ve Lemina Dün tam tamina 9 top kaybi yapmis ayni anda ikili mücadelelerin yarisini kaybetmis ikiside. Gayet mantikli puan vermisler bence.

sofascore sayfasi renkdas Çok severim Bu sayfayi. Seri Lemina konusuna gelince Seri ve Lemina Dün tam tamina 9 top kaybi yapmis ayni anda ikili mücadelelerin yarisini kaybetmis ikiside. Gayet mantikli puan vermisler bence.

Demek sadece istatistiklere bakıyorlar.. Lemina dün sıradan bir performans gösterse de savunmada epey top kaptı 2.yarı rahatlattı takımı.. Seri ise dün felaketi bana kalırsa herhangi bir oyuncuyla aynı puanı almasına şaşırdım

Demek sadece istatistiklere bakıyorlar.. Lemina dün sıradan bir performans gösterse de savunmada epey top kaptı 2.yarı rahatlattı takımı.. Seri ise dün felaketi bana kalırsa herhangi bir oyuncuyla aynı puanı almasına şaşırdım

bu konudan Haklisin sanirim istatistiklere göre hesaplaniyor. Lemina önemli isler yapti Dün. Seri konusunda da hemfikiriz.

Emin girdikten sonra bi ara sol kanada ileriye doğru top açtı, Ahmetten eksiği yok fazlası var bence. Tek eksiği tecrübe

300-400 bin euroluk oyuncu yani kapanan Anadolu kulüplerinde Kulusic etkisi yaratir ama büyük takimlarda oynayabilecek kapasitesi yok. Ürkek oynuyor. Kalite olarak Egemen Korkmaz, Gökhan Zan, Ibrahim Toraman ve Servet Cetin gibi kendi dönemlerinde fark yaratan yerli oyuncularin yanina yaklasamaz. Yilda 3-5 mac oynadigi icin mac ritmi olmadigini söylemek lazim. Ahmet bu yastan sonra ne uzar ne kisalir, böyle standart oyuncu olarak kalir.

gol yedirmedi, bariz ağır hatası da yoktu, yüksek puan verilmesi hakkıdır.

Geri
Üst Alt