🎗 #5 Ahmet Çalık

merhaba ben futbol fakiri
Lucas Neil iyi stoperidi
Daha çok çalış zengin olursun

Rakip Elazığ orta sahada güle oynaya top çevirdi ve olması gerektiğinden fazla kalemize geldi yani o kadarda değerlendirilmeyecek bir maç değildi

Adam daha oynamadan yerin dibine sokmak serbest ama ilk maçında bu yaşta bir adamın eli ayağı düzgün bir maç çıkarması sıkıntı yaratıyor

gerçekten bazı arkadaşların büyük sıkıntıları var gibi

Son düzenleme:
semih kayanın o çok övüldüğü ilk senesinde hatalarını görmezden gelip sıradan hamlelerini abartıyordu herkes..
hani alt yapı çıkışlı olması ve genç olması her ayıbını örtüyorduya..
işte o zaman tek semih muhalifi olarak onun sahadaki hiç güven vermeyen ahraz bakışlarına uyuz oluyordumya..
bu akşam ilk kez GSARAYda 11 başlayan ahmet çalıkta ise;
2.5 milyon euro bonservis ödenmesi ve türkiye liginden transfer edilip + türk olması her türlü kabahati yüklerken 22 yaşındaki genç adamın üstüne hepimiz..
semihin o ilk yılında gördüğüm ahraz ve güven vermeyen duruşunun aksine..
cengaver, savaşcı, çevik ve güvenli duruşu gördüm..
aynen devam evlat..

Beyler bu övdügünüz çocuk bariz şişko belirtmek istedim

küme düşme mücadelesi veren bir takımın zoraki çıktığı maçtaki performansına göre karar verilmez.
lig maçlarında özellikle derbilerde görürüz asıl hünerini.
ancak şu var ilk izlenimlerim olumluydu.

Elazığ maçı ölçü olmaz ama rezillik ötesi yapılan basit hataları, adam kaçırmaları, hava toplarında takip etmemeyi, adam gole giderken onu izleyen stoperleri gördü bu gözler. Bu maç sırıtmadı. İlerleyen haftalarda bize uygun stoper mi anlayacağız.

Tabi ölçü olmaz diyoruz ama ölçü olmayacak nice maçlarda ne stoperler gördü bu gözler takımda. Çok uzağa gitmeye de gerek yok Tuzla maçını hatırlamamız yeterli. İlk izlenim olumlu üzerine koyarak şımarmadan performansını artırmalı.

Bence bu maçlarda iyi oynamak daha zor, konstantre düşüklüğü oluyor hep.iyi oynasan bile kötü maçtı zaten derler kafası oluyor.

Maç maç eleştirilecek veya övülecek tabiki , bunun sorun neresinde. Herif macını oynadı ahalide burda iyi yada kötü diyor , bok atmaya yer arıyorsunuz

Bazı müthiş stoperlerimiz gibi maç ortasında aklı fizana gitmiyor maçı takip ediyor.sut cekturmemesi takdirimi topladı. Semih mesela vursun bakalım nereye gidecek modunda. Gol olunca da hemen olay yerinden sivisirdi. Çalık sorumluluk alıyor pozisyon kolay kaybetmiyor. Tek çekincem yan toplar. Erenin daha fazla destek olması lazım. Drogba varken duran topları sektirmiyorduk

sent by note 7 #fireinthehole

bkz. Sacmaliklarla post kasmaya devam etmek.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yavrum seninle daha fazla uğraşamam, hadi git yoluna. 7 yıldır üyeyim foruma belki de son 2 senedir topu topu 10 mesaj atmışımdır, başka derdim yok post mu kasacağım. :) Hadi de git kumunda oyna.

küme düşme mücadelesi veren bir takımın zoraki çıktığı maçtaki performansına göre karar verilmez.
lig maçlarında özellikle derbilerde görürüz asıl hünerini.
ancak şu var ilk izlenimlerim olumluydu.
Ben tam aksini düşünüyorum. Asıl disiplinli kaliteli stoper kolay maçlarda rakibi kucumsememesi maçta uyuyup adamını başıboş bırakmaması ile ön plana çıkar. Semih chedjou mesela amaaan ya nasıl olsa muslera tutar , nasıl olsa kaleyi bulmaz yada nasıl olsa atarız modundalar. Özellikle semih yan toplarda adam tutmuyor öyle mal gibi izliyor sonra da gol olunca burakin gol kaçırdığında olduğu gibi bir şaşkın ifade üstüne üstlük hiç kabahati yokmuş gibi arkadaşlarından teselli bekliyor.

Çalık eğer disiplinli bir oyun sergilerse kendini geliştirmesi için uzun bir yol var önünde , fiziği ciddi bir handikap en büyük talihsizliği ise partner olarak kendine mentorluk yapacak bir stoper olmamasi

sent by note 7 #fireinthehole

Yavrum seninle daha fazla uğraşamam, hadi git yoluna. 7 yıldır üyeyim foruma belki de son 2 senedir topu topu 10 mesaj atmışımdır, başka derdim yok post mu kasacağım. :) Hadi de git kumunda oyna.

Offf cok fenaydi bu, rezil rüsva oldum.

Ne lan öyle yavru mavru gibi transseksüel söylemler :)

Biz rajonu keseriz:

Kes lan!
Hadi uza. Raporlayip blokladim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt