#5 Bilal Kısa

Senin bu dediklerini yapacak vizyon sahibi bir hocamız yok malesef. Adam birloyu 90 dakika oynattı ya bulduğu her fırsatttada bı adamı 90 dakka oynatır, sağ kanat sol kanat sağ bek nereyi bulursa artık.

fm oyunlarında ucuz maliyetlere bir topcu keşfeder ısrar ile oynatırdık ama burası sanal ortam degil ki. hoca halen daha gercekleri göremiyor.

o bana yeter bu bana yeter, neyi yeter, sivas'ın kanat ve forvetleri çalım manyagı etti ortasaha ve beklerimizi. bakma anadolu takımı, ceza sahası icine kadar güle oynaya geliyor ama bitiremiyorlar.

lig gercekten cok dandik, dün Cl standartlarında normal bir takım olsa 5'lerdi bizi.

mac icinde bizim en cok kosan oyuncu olmus, arkadas cok kosup bos kosmaktansa az kos ama yerinde hamleler yap, gerci bundan ön libero yamak isteyen hamza ne bekliyoruz ki

Hamza'nın torpillisi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90 dakika sahada olup bir olumlu veya olumsuz hareketi hatırlanmaz mı bir oyuncunun.

Saha da hayalet gibi dolaştı ne top kaptı, ne markaj yaptı. Aldığını basit oynadı

ABi çöp değil ne demek? Çöp işte. Bizim seviyemizde çöp. Bildiği tek şey kazara ayağına top gelirse ön tarafta depar atan adama şişirmek. O beğenmediğimiz Selçuk bundan daha iyi oyuncu.

Selçuk hem bunun paslarını atıyor yıllardır hem de az da olsa çabalıyor. Bu adam bizde olsa ne olmasa ne.

Bir pozisyon var aklıma geldikçe çıldırıyorum. Adamlar kontraya çıkmış bilal beyfendi yavaş yavaş rtimini bozmadan geri geliyor, o gelene kadar adamlar cezasahası etrafında 5 pas yaptı hala gelemedi.

Kardeşim senin çapın nede gsde oynamaya çıkıp geliyosun reddetsene teklifi ben orda oynayamam diye

"En azindan Yekta yedekte oturacagina Bilal otursun" diyenler izliyordur umarim Bilal'i.

Bence aralarinda hic bir fark yok, o ezbere attigi uzun toplari Yekta da atiyor mesela. Söyleyince kabahatli oluyorsun ama Anadoluda oynamak Galatasaray da oynamaya benzemez.

Bu yüzden de Anadoludan gelen 10 topcudan ancak 1 tanesi tutuyor faydali oluyor. Bu kadar kolay.

Asla ilk 11 yanından bile geçemez geçmemeli ama dengeci evladını asla üzmek istemez

Bu adam da Galatasaray'ın 11 oyunucusu oldu, tam da Hamzaoğlu Hamza'ya yakışan bir hareket.

komisyon kokuyor resmen. bilal ne abi en az 500 tane orta saha vardir bundan iyi..

Şanslı çöp , hamza olmasa rüyasında bile göremezdi rm maçını

Bu temponun futbolcusu değilmiş demek ki. Hayal kırıklığına uğradım şimdilik . Formanın ağırlığını kaldıramayacağı gibi

Yok yedekte Yekta oturacagina Bilal otursun mus. Iste bazi kisilerin bu zihniyeti yüzünden kulübü cöp götürüyor.

Basindan beri belliydi, Anadolu da cosan 10 topcunun sadece 1 tanesi büyük takimlarda tutunabiliyor herhalde. Yani oran bayagi bir düsük.

Hamza güzel kiyak yapti eski prensine.

Tek kelimeyle :

çöp

çöp

çöp

çöp

çöp

çöp

çöp

çöp

çöp

çöp