#5 Bilal Kısa

Hiç bir şey yapmadığı gibi bir de penaltıya sebep oldu.

ben beklemedeyim. inter macinda paslarini cok begenmistim. bu mac fena sicti. takimin en kötüsüydu (tabiki sabriden sonra)

Kötüydü yani ama daha kötüleride oyundan çıktı ve sakatlık olayı tabiki.

Çok kötü bir oyuncu değil. Yerli statüsünde teknik olarak iyi bir oyuncu ama bu yaşına kadar büyük bir takımda oynamayışının dezavantajını yaşıyor. Tecrübesiz oluşu ve takımın hızına ayak uyduramaması çok bariz oluyor. İlk 11 oyuncusu olması zor ancak yedek kulübesinde 2.yarı için hamle oyuncusu olur.

Adam Akhisarda acayip ara paslari rakibi yipratan uzaktan sutlari vardi bize geldi sahada hayalet yahu anlamiyorum Anadoludan aldigimiz topcular direk cöpe donusuyor.

Adam Akhisarda acayip ara paslari rakibi yipratan uzaktan sutlari vardi bize geldi sahada hayalet yahu anlamiyorum Anadoludan aldigimiz topcular direk cöpe donusuyor.
Akhisarda koşmuyordu çünkü. Burda koşmaktan pas atacak gücü kalmıyor. Bilal ancak rotasyonda ve son 30 dakika girerse iş yapar. Hocada bunu anlamıştır umarım

akhisarli bilal'i galatasaray'da ilk 11 oyuncusu yapanlar utansin. 300 bin euro'dan fazla teklif eden olmazdi buna

Bilal bu takımda asla 11 oyuncusu olamaz ama çok iyi alternatif olur. Bilal'den siz çok şey beklemeyin ama "çöp" değildir.

Adam 30'undan sonra doğru dürüst futbolcu oldu. Ne bekliyordunuz ki? Bilal sözde kulübeyi güçlendirmek adına yapılan bir transferdi ama hesapta olmayan Melo kargaşasında birden kendini ilk 11 oyuncusu olarak buldu. Melo'nun dönmesiyle yedeğe çekilir. Sonradan oyuna girdiği zamanlarda da katkı sağlar diye düşünüyorum.

32 yaşında 10 numara oynayan adamı galatasarayın ön liberosu yapanlardan daha suçlu değil bilal. adam elinden geleni yapmaya çalışıyor elinden de ancak bu kadar geliyor.

Adam bugün inatla kac tane uzun pas attı ve her defasında top adama ulaşmadı. Bunu idrak edemedin mi Bilo da habire aynı şeyi denedin?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sneijder'e yedek olsun die alındı, merkezde oynuyor. daha fazla ısrar edilip taraftar ile arası acılmadan yedeğe cekilsin.

kupa maclarında 10 numarada oynar muazzam şut tekniği ile direklerin tozunu alır. sneijder'in yorgun oldugu maclardada son 15-20 dakika oyuna dahil olur yada Cl dönüsleri veya öncesi sneijder taktik olarak dinlendirilir ve birlo oynar.

sneijder'e yedek olsun die alındı, merkezde oynuyor. daha fazla ısrar edilip taraftar ile arası acılmadan yedeğe cekilsin.

kupa maclarında 10 numarada oynar muazzam şut tekniği ile direklerin tozunu alır. sneijder'in yorgun oldugu maclardada son 15-20 dakika oyuna dahil olur yada Cl dönüsleri veya öncesi sneijder taktik olarak dinlendirilir ve birlo oynar.
Senin bu dediklerini yapacak vizyon sahibi bir hocamız yok malesef. Adam birloyu 90 dakika oynattı ya bulduğu her fırsatttada bı adamı 90 dakka oynatır, sağ kanat sol kanat sağ bek nereyi bulursa artık.

Geri
Üst Alt