#5 Bilal Kısa

şuan çok daha önemli işlerimiz olduğundan selçukla birlikte yırtmış oyuncudur.

Burak-Sabri gibi çok daha acil problemerimiz var

çok hırslı oynayan bilalden 1 top çalma

ve melonun yerine bu adam oynuyor gsc halkı sırf selçuk takıntısı yüzünden buna ses çıkarmıyor

üstelik selçuk çok beğenilen bilalden daha fazla top çalmış

Selçuk'tan iyi değildi.Sürekli ara pası atmaya çalışıyor.Burası Akhisar değil ve artık 10 numarada da oynamıyor.Daha garanti oynamalı.

Ne tutarsiz bir forum oldu burasi. Ayni gozlerle mac izleniyor ama birbirinden farkli 30 kisiden 60 farkli yorum geliyor.
Bilal'in adi Pilcoln olsaydi durusunuz farkli olurdu adim gibi eminim.
Ama adi bilal olur geldigi takim akhisar olunca boyle oluyor. Bu Bilal sezon icinde bu takimin ilk 11inin vazgecilmezi olmazsa bende burada esek gibi anirip video atacam. Selcuk'u mu keser yoksa yeni gelecek transferi mi bilmem. Ama ilk 11e girecek. Hadi iddiaya giren varda hodri meydan

En azından salatalık ile iddiaya girmemişsin. ;)

defansif yönü cok berbat ama zaten bu beklendik bir seydi
bir tek hamza düsünmemistir bunu
melonun yerine oynayan adama bak rezalet yahu
cl aklima geldikce iyice korku sariyor beni

Ulan adamı meloyla kıyaslamak nedir atam temiz futbol oynuyor selçuğu her türlü kesmesi lazım zaten selçuk bilal olmaz ikiside inanılmaz yumusak orta saha bagzıları kin ve nefretinden adama sallıyor yada futbolu bilmiyolar.

Temposuz ilerleyen zamanlarda görmek lazım
Sanki 60.dk civarı selçuğun yerine girsr daha iyi olur hem iki oyuncuda yorgun olmaz

1 tane topu da tesadüfen çaldı son pozisyon

bursalı adam içinden geçmeye çalıştı bilalin ayaklarına dolaştı o top

ama iyiydi süferdi süfer

İyi bir alternatif olur temposu çok düşük sezonu kaldıramaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse kusura bakmasın bu maçta Bilal' i beğenip Selçuk' u beğenmeyen adam art niyetlidir benim nazarımda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk - Bilal ikilisi olamaz. Dunyada orta sahasini bu ikiliyle kimse doldurmaz. Oraya bir tane işçi lazim

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Bakalim bundan sonra Hamza hala Bilal-Selcuk ikilisinde israr edecek mi. Madride karsi bu ikisiyle cikarsak rencide ederler bizi.

Çok iyi de çok süper de olsa buraya hamza hocanın torpili ile geldi.Adamı fazla büyütmenin anlamı yok. Yok selçuğun yerine yok melonun yerine diye. Bilal bu takımın kalitesine yakışmayan oyunculardan sadece biri

Melo kalırsa eğer 60.dakikadan sonra skoru tutmak veya öne geçirmek için iyi bir alternatif.

Selçuk-Bilal fazla yumuşak kalır bugün bile Melo'nun yokluğu hissedildi. Bilal yanlış transfer laflarına ise katılmıyorum.

Geri
Üst Alt