#5 Bilal Kısa

nekadar kötü de olsa selcukdan daha iyidi, ön libero sart oglu sart orasi kesin

Selçuk'dan nasıl daha iyiydi ben anlamadım. Selçuk berbattı ama Bilal ayağına gelen 3-4 topu öne atmaktan başka Galatasaray ortasahasında oynayacak ne yaptı?

Gayet iyiydi. 2 tane içeri attığı pasda burakla bulussa asistide olacaktı. Sahada duruşu çok iyi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Sarp'ın isabetli uzun pas atabileni gibi.

Topsuz oyunda eleştirilen Selçuk ile arasında DÜNYALAR FARK VAR.

Asla 11 oynayamaz bu takımda. Rakip takım çözülünce oyuna salarsın.

Gayet iyiydi. 2 tane içeri attığı pasda burakla bulussa asistide olacaktı. Sahada duruşu çok iyi.

Aşıksın galiba kendisine duruşundan filan haz aldığına göre. İnanır mısın kaleci olmasa Sneijder az daha gol atıyordu mantığını sevdiğim.

Ben bugun begenmedim. Begenenler neye gore begendi anlamadim. 10 top attiysa 9'u bir ise yaramadi, cok top da kaybetti ve rakibe basmak falan hak getire zaten.

Melo bunu elini kolunu sallayarak oynar.Bu ne yahu Attan inip Essege biniyoruz resmen.

Geçen hafta Pirlo diyordunuz abi ne tutarsız adamlarsınız siz:D Bi başlasın lig bakalım. Zorluk derecesi düşük maçlarda oynayabilir ekstradan yaratıcılık katar ama zor maçlarda kesinlikle oynamamalı. Selçuk'tan bile daha yumuşak kendisi.

Net bir şekilde ilk 11 oyuncusudur kendisi. Yasinide böyle gomuyordunuz.

Ne tutarsiz bir forum oldu burasi. Ayni gozlerle mac izleniyor ama birbirinden farkli 30 kisiden 60 farkli yorum geliyor.
Bilal'in adi Pilcoln olsaydi durusunuz farkli olurdu adim gibi eminim.
Ama adi bilal olur geldigi takim akhisar olunca boyle oluyor. Bu Bilal sezon icinde bu takimin ilk 11inin vazgecilmezi olmazsa bende burada esek gibi anirip video atacam. Selcuk'u mu keser yoksa yeni gelecek transferi mi bilmem. Ama ilk 11e girecek. Hadi iddiaya giren varda hodri meydan

Geri
Üst Alt