#5 Bilal Kısa

Akhisar daki en has adamina kiyak gecti Hamza iste. Daha sampiyonluk kutlamalarinda adam dedi Bilal ile ilgileniyoruz anlasacagiz falan filan diye.

Sahsen bu cöp ligimizde begendigim yerli oyuncularin basinda geliyor bilal.
Ön liberoda oynatmak ama bunu umutu sag kanata oynamak ile es deger bir kafadir.

Oynatacaksan forvet arkasi veya yakinlarinda oynatacaksin ve arkasina 2 tane asker koyacaksin bunun.
Sneijder de varken de ancak yedegi olur maximum zaten ama biz sneijderdi henüz forvet arkasinda pek göremiyoruz ya neyse :(

Yinede dedigin gibi akhisardan ogrencisini bukadar erken harcamasi tuhaf oldu.

Sahsen bu cöp ligimizde begendigim yerli oyuncularin basinda geliyor bilal.
Ön liberoda oynatmak ama bunu umutu sag kanata oynamak ile es deger bir kafadir.

Oynatacaksan forvet arkasi veya yakinlarinda oynatacaksin ve arkasina 2 tane asker koyacaksin bunun.
Sneijder de varken de ancak yedegi olur maximum zaten ama biz sneijderdi henüz forvet arkasinda pek göremiyoruz ya neyse :(

Yinede dedigin gibi akhisardan ogrencisini bukadar erken harcamasi tuhaf oldu.

Kaliteli bence de ama bizim icin bariz sekilde yetersiz, bana kalirsa hala kücük takimin büyük topcusudur Bilal.

Haklisin Bilal ancak forvet arkasi oynar, ön libero da oynatmak intihar olur. Ne orada oynabilmek icin yeterince temposu ne de defansif meziyetleri var. Kupa macinda oynar ancak Sneijderin yerine iste, daha fazlasi da olmaz.

6b0c400764b4770445799396ce833e40.jpg

çöp , ayrıca Galatasaray oynadığı umursamayan biri , büyük bir ihtimal Hamza burda para bol gel 2 sene yat cukkala paralı gidersin evladım demiştir

bu adamı övenler nerdeee yazın yazdım bu adam gelirse fenerli olurum diye geldi ama fenerli olacak kadar lesh değilim ama bu adamdan iğreniyorum

Gayet iyi oynadi .Sneijder gibi topu alirken hep acele etmiyor en azindan.

Dar alanda pasları iyi uzun oynamayı bırakmalı ,sakin oynuyor rodriqezle uyumlular

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baya sakin, top ayağındayken de Selçuk'tan daha iyi. Rakipleri rahat ekarte ediyor. Ama Trabzon'un akın akın geldiği dakikalarda öldü diye korktum cidden. En az bi 20 dakka falan dinlendi o ara, sonra tekrar toparladı. Teknik açıdan fena topçu değil ama enerjisi çok çabuk tükeniyor.

2. yarı ön tarafa aldı, daha iyiydi. İlk yarı sahanın en kötüsüydü.

Beğendim diyemem. Bazı pozisyonlarda ezbere oynuyor. Vazgeçmeli bu alışkanlıklarından.

Ofansif anlamda etkili ama defansif olarak çok fazla hata yapıyor. Asla 11 oyuncusu olamaz ama iyi yedek olur.

Bilal aslında kötü değil. Melo tipi bir adamın önünde Jose ile birlikte oynasa oyun içinde çok daha iyi olacak. Ama bugün çok pas hatası yaptı. Sebebi box to box oynayamaması. Resmen dili çıktı 60'ta adamın. Top bizdeyken iyi hoşta rakipteyken felaket.

Bence iyiydi. Bu maçta Jose'yi beğenip Bilal'i beğenmemek art niyetlidir bana göre.

Geri
Üst Alt