#5 Bilal Kısa

Bilal kötüydü yaw. Hele Jose'ye kıyasla baya etkisizdi. Teknik kapasitesiyle kurtardı biraz.

Anadolu dan gelen topcularin herhalde %90'i falan ayni böyle iste, kücük takimlarin büyük topculari. Arada bir iki tanesi siyriliyor iste.

Öncelikle aldığı çoğu topu yana ve geriye oynayarak başarı paslar yaptı (sanırım tüm takımın bu konuda bir sıkıntısı yok) ancak ileriye oynadığında sürekli top kaybetti ve ezdi. Defansif olarak eleştiremem, eleştirilmemeli adamın mevkisini geçtim adam ileriye dönük hücum oyuncusu. Jose konusuna gelirsek Jose merkez ortasaha mevkisinin adamı olduğu için defansif oyuna bürüne biliyor, kullandığı serbest vuruş aslında kötü bir ortaydı ancak Mbia ve Onurun anlaşmazlığı birbirine girmesi golü getirdi. Ha ileriye paslar da kim başarılıydı diye soracak olursanız, kimse başarılı değildi malesef takımın taktik, formasyon vs hiç bir kurgusu düzgün olduğunu sanmıyorum. Bir takımda tüm oyuncular vasat ve vasat'ın altında ise o takımı yöneten adamın cidden sorgulanması lazım. Geçen sene de böyleydi, biri çıkıp 30m'den gol atıyordu, diğer imkansız kurtarışlar yapıyordu ve takım bu şekilde yürüdü gitti, şimdi biri kurtaramıyor, diğeri de atamıyor. Maç içinde biri veya bir şekilde şapka dan sincap çıkarsa kazanabiliyoruz yazık.

Son düzenleme:
İkinci yarı top ayağında beğendim.Hücum yönünü düşünürsek Selçuk inanı donunda sallar diyebilirim.

Yaşlı, enerjisini 2.yarıya sakladı herhalde.

Selçuk bu maç cezalıydı normalde ilk selçuğu sokarız kötü oynarsa ikinci yarı bilal oynar.

Bence iyiydi en azindan top.yapiyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonspor-Galatasaray maçında Galatasaray adına en çok koşan isim Bilal Kısa oldu. (11.21 km)

Hangi ara kosmus lan :D

geçen sene selçuk, hamit veya melo'nun yokluğunda yekta oynuyordu.. jose de, bilal de yekta'dan iyidir..

Bu seviyeler için çok yeterli bir isim değil ancak bu maçta fena oynamadı top tekniği ve pas kabiliyeti ile faydalı oluyor defansif yönü ve fizik gücü çok yetersiz en fazla rotasyon için düşünülebilir.

Sneijderin yedeği olur ancak. Ön libero için yetersiz

Pasları oyun görüşü filan iyide, böyle ikili bir orta saha kurgusuyla başarıya ulaşmak imkansız.Ancak Jose ve Bilalin arkasına Medel tarzı bir süpürücü koyarsın bu ikili sol ve sağ içte çok iyi oynar.Böyle pamuk gibi orta sahamı olur arkadaş.

Basit top hataları yapıyor ama duran topu güzel kullandı. Asla bizim oyuncumuz olmadığını bir kez daha gösterdi.

Bence iyiydi. Bu maçta Jose'yi beğenip Bilal'i beğenmemek art niyetlidir bana göre.
JOSEB%C4%B0LAL.jpg

kötü oyuncu degil ama ilk 11 oyuncusuda degil.
--------------melo--------
-----jose--------------bilal---
bu üçlü orta saha iş yapardı aslında juve nin ş.l final oynayan kadrosundaki formasyon gibi önelerinde sneıjder ve cok iyi iki forvet :)
lan 2 dk da hemen hayellere daldım yine :)

Daha geçenlerde annesinin vefat ettiğini unutmayalım bu psikolojiyle oynadı dün. Yaşlı, biraz daha hızlı koşsa bence selçuktan iyi.

Geri
Üst Alt