#5 Bilal Kısa

Ön liberodaki tempoyu kaldırmasının mümkün olmadığı geldiği gün belliydi. Nitekim geçen sezonu 10 numara olarak geçirmiş bir oyuncu.

Hamza hoca "Akhisar'da forvet arkası denendi esas yeri defansın önü, ben de orada oynatacağım" tarzı bir şeyler demişti sezon başında.

Fakat o ısrarın işe yaramayacağını görmüş olacak ki, birkaç maçtır Sneijder'i Selçuk'un yanına çekip Bilal'i forvet arkasında deniyor.

Yalnız bu da doğru bir çözüm değil tabi. Kendisi en iyi ihtimalle Sneijder'in yedeği olur.

Devre arasında da direkt oynayabilecek bir defansif orta saha şart yerine.

Mr Birlo:Hocam gitmek istiyorum

Mr Hamza De Campos Marcia:Hicbir yere gitmiyorsun ileriki maçlarda sana cok ihtiyacim olacak böyle düşüşler olabilir

Adama hakaret edenler haksızlık ediyor tüm suç hamzanın! bu adam bizim takımda en fazla sneijderin yedeği olur son 20-30 dk oynar en fazla.Hamza saolsun adamı ön libero yaptı 90 dk sahada tutuyor pres yapmasını basmasını koşmasını istiyor ayrıca adam bize zorla gelmedi hamza getirdi aldığı parada yıllık 800 bin euro bu paranında hakkını bence şu ana kadar fazlasıyla verdi.

şimdi net konuşalım bugün iyi astı.. allahı var topa vurmayı biliyor..

Istedigi kadar gol atsin, oynadigi pozisyonun gerektirdigi seyleri yapmadigi sürece gol atmasinin skora katkidan ziyade bir faydasi yok.

Bu takimin savunma önündeki ikilisi asla Selcuk-Bilal olamaz. Ayrica birakin lan artik su kapak geyiklerini, aynisi Burak icin de gecerli. Ne zaman gol atsa "kapaklari takiyoooor" diye bos bos konusuyorsunuz. Bu sizi tatmin mi ediyor, eger ediyorsa yazik gercekten. Bu ülkedeki en büyük sorun "gol atmek= iyi oynamak" zihniyeti.

Iste bu yüzden Bilal de Selcuk ve Burak dan sonra medyada dokunulmazliga ulasti. Bakiyorum da her yerde Bilal cok formda Bilal söyle Bilal böyle diye öve öve biterimiyorlar. Yalniz güzel gol atti bunu göz ardi etmiyorum zaten ama benim icin öncelikler baska.

yerli pirlo :dd

Şaka maka adam son zamandir az gol atmadi.

Son düzenleme:
Bilal kısa sürede skora katkı sağlayarak hanesine bir puan daha ekledi.

Dalga geçenler utansın diyeceğim ama maşallah öyle geniş yapıları var ki. Kusurunu bulmaya çalışıyorlar....Bugün attığı golün benzerini seneler önce Ronaldinio atmıştı. Aylarca jenerik olmuştu.

Jose rodriguez denen kazma İspanyolla bu adam karsilastirilmis sürekli gördüm. Bilal joseyi her haliyle al aşağı eder.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dalga geçenler utansın diyeceğim ama maşallah öyle geniş yapıları var ki. Kusurunu bulmaya çalışıyorlar....Bugün attığı golün benzerini seneler önce Ronaldinio atmıştı. Aylarca jenerik olmuştu.
Renkdaş aslına bakarsan Bilal'e karşı oluşan negatif havanın sebepleri şu:

1- Sözleşmesi bitmiş yaşlı bi oyuncuya eski kulübünden daha çok para verdik. Ve bu biz daha büyük topçular beklerken oldu.
2- Bilal'in yaşı gereği en fazla 60 dakikalık topçu olması.
3- Beşiktaş
4- Kendisinin defansif orta saha mevkisini işgal ediyor olması.

Kısacası aslında taraftar Bilal'e değil, Bilal yüzünden Hamza'ya tepkili.

Bilal´in kaliteli bir adam oldugunu, zaten önceden de takip edenler bilirdi. Ancak bizim yasli, zor hamle yapan, ve zor dönen bir takimimiz var, ve bu takima maalesef uygun degil. Hamza Bilal´i sonradan sokup, bir gol yada assit silahi olarak kullanabilir, benim itirazim olmaz. Ancak Emre ve Jose varken, ve takimin dinamizim ihtiyacini daha net kapsarken, Bilal´in ilk 11 oymamasinin benim acimdan aciklamasi yok...

hamzacilar kendini hemen belli ediyor. hamitin jemin oldugu yerde bilal tabi rahat oynar da bizim hedefimiz bilal'in en fazla iyi bir yedek olmasiydi.

bu adam orta sahanin maalesef alternatifsiz bankosu suan itibariyle.

kadromuzdaki bu yokluk insanin sinirini bozuyor. elestirince de hamza ve galatasaray düsmani oluyoruz nedense.

sneijder drogba ve amrabatli kadroya sahipken iki sene sonra forvette sadece umut burak kalacak, orta sahada melonun yerini bilal alacak, yedekteki tek hamle oyuncumuz stuttgart 2 takiminda 3.ligde zor forma giyen sinan gümüs olacak, banko sol bekimiz fransa 2.liginden gelecek olan lionel carole olacak, sag bekte 15 senedir idare etmekten öteye gidemeyen sabriye zam yapilacak ve kontrati uzatilacak deseler gülüp gecerdik. hayallerimiz vardi lan.

Bilal'i dunya yildizi sananlar var yazik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Ronaldinho golü attı adam. :D

Kendi oyuncularını bu kadar küçümseyen taraftar grubuda yoktur yalnız.

barcaya koy siritmaz
tam bir maestro
brezilyali olsaydi gelecek sene avrupa sampiyonasinda neymarla beraber brezilyanin en büyük silahi olurdu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

CSkAUdQUYAAlUvG.jpg:large

Geri
Üst Alt