#5 Bilal Kısa

3ca69c051ba941b5855c112b9857d6a2.jpeg

hamit'in 3 yıldır yapamadıklarını 3 maçta yaptı en azından

Bizim ülkedeki mantalite aynen bu sekilde "gol atmak=iyi oynamak".

Sirf bu yüzden de hem medyada hem de burada sisire sisire bitiremediler bunu. Yetersiz abi o pozisyon icin YETERSIZ.

Ben bugün ilk defa bu adamin elesitirildigini gördüm, basin toplantisinda bir muhabir Bilal etkisizdi bugün dedi, gercekten hayret ettim cünkü ilk defa bu soruldu.

Hayalet. Temposu yüksek geçeceği belli bir maçta yem gibi dolaştı.

Süper ligdeki performansların avrupaya yansıma korkusunu geçen hafta yazmıştım. Golün etkisi 11 i garantilettirdi Bilal e. Artık oyuna bakmak gerekiyor. 60 da girdiği sürece sorun yok ancak o mevkide oynamaya devam ederse yekta dan daha kötü bir sonu olur.

Hamit'le kıyaslanan topçu. Pehhhh. Şimdi Hamit'i övecem sandınız galiba. İkisinin de canı cehenneme böyle kağnıların dünya futbolunda yeri yok artık. Ulan takımın bağ-kur prim günü doldu lan yarısında takma diş var Rabbim bu amcalardan tez zamanda kurtarsın bizi. amin.

Gol veya assist yapti diye 90 dk. her boku yapma hakki olan oyuncu.

Bigün 60. dakikada sahanın ortasına yığılıp kalcak :38573:

Umut Bulut'tan daha çok boş koşuyor. Bir kaç gömlek fazla sana bu maçlar.

Pirlo reise özeniyor ama Pirlo'nun P'si olamaz. Defansı 0. Oyunu geniş alana açamıyor. İki maestro özentisi ilk 11'e fazla geliyor.

Bu adamın sahada ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum .

ben hayatımda böyle bir şey görmedim, adam bildiğin sahada yürüyor ama buna rağmen her maç ilk 11'de sahaya çıkıyor

Takimda yasi +30 oyuncu cok.Bilal olmuyor orada.Jose,Emre,Jem gibi gencler lazim.Hamza bu sefer erken cikartarak sasirtti.

Bir de Bilal Jose den cok daha iyi diyenler vardi ya en cok da ona gülüyorum.

Buda orta sahanin Casperi. rezil oynuyor. astana maçindada rezil oynadi. Gol atti diye övdüler. O bölgede oyuncu bana top çalacak Pas yapacak top sürecek. Bu herif hiç birini yapmiyor. Fener maçinda rezil oynadi. Yedigimiz golde izledi.

Topun rakipte olduğu bi pozisyonda Sneijder ceza sahamızın 7-8 metre önünde kıçını yırtarken beyefendi Sneijder'in 5 metre önünde gezinip millete direktifler veriyor "orayı kapat" gibisinden. :asd2: Ulan ne günlere kaldık ya.

Ha ben anlayışlı adamım, sen de yaşlısın, yoruldun belki. E o zaman git hocaya "beni çıkar geberdim" de. Gerçi sende de suç yok, kulübede maç seyreden bi herif var.

Geri
Üst Alt