#5 Bilal Kısa

Kimsenin kimseye kapak taktığı yok bilalci olunduğuda yok.
Herkes böyle oynayacağını biliyodu ama bu herifi Selçuğun yerine almadık sorun o.
Adamı önlibero olarak düşünüyo hoca sıkıntı o.

Adalet varsa Selçuk yedek kalır.Ayrıca topsuz oyunda Bilal yine 0 , kocaman bir 0

Bacakları çok uzun, top ayağındayken Zidane gibi oynamaya çalışıyor bence.

Ama hakkını verelim iyi oyuncu.

Herkes böyle oynayacağını biliyodu ama bu herifi Selçuğun yerine almadık sorun o.

Adalet varsa Selçuk yedek kalır.Ayrıca topsuz oyunda Bilal yine 0 , kocaman bir 0

topsuz oyunda harbiden kocaman 0 bence de. o değil top bizdeyken de pas alacağı yerleri henüz öğrenememiş gibi. uygun açıyı yakalayıp pas alamadı birçok pozisyonda.

Hadi canım sende topsuz oyunda yokmuş..Kaç topu kesti ben sayamadım adam canını dişine takarak oynuyor..En azından Selçuk gibi gölge markaj yapıp karşı takım oyuncusuna eşlik etmiyor

Bi halt yapmadi diyenler yanlis kanalda ya da stadda olabilir cevresine iyi baksin. Bu sene ilk 11 oynar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilal Selcuk'un,Podolski Burak'in yerine oynarsa daha iyi oynariz.

Hadi canım sende topsuz oyunda yokmuş..Kaç topu kesti ben sayamadım adam canını dişine takarak oynuyor..En azından Selçuk gibi gölge markaj yapıp karşı takım oyuncusuna eşlik etmiyor
Keşke selçuk yerine oynasa zaten,isterse ömür boyu topsuzda 0 olsun yine selçukdan verimli olur.
Ayrıca top kestiği falan yok futbolun gerçeklerini önümüze sunup bak bunu yaptı demeyin sahada koşsan o kadar top üstüne çarpar zaten.
Pas arası farklı bi olay Melo yapar onu sadece bizim takımda , bazende chedjou . Başka o kapasitede o özellikte biri yok.
Canını dişine taktığına katılıyorum,bilalede yüklenmiyorum belli bi yaşta gelmiş verebileceğini zaten verir.Ama iyi takımda yedek olur bizim takımda selçuk yerine oynar,hiçbitürlü selçuk-bilal olmaz.

Bu adama yetersiz dersin tamam , büyük takim topcusu degil dersin ok, hizli degil dersin ok. Ama topsuz alanda 0 dersen futbol bilginden süphe ederim senin.

Topsuz Alanda Bilali beğenenler gibi adamlar yönetimde teknik ekipde olduğu için bu haldeyiz.

yazık çok yazık.

Onlar bilale cok salladıkları için şimdi yediremiyorlar kendilerine
Ben de hamza'ya akhisar'dan 32 yasinda adam getirip orta sahaya koymaya calistigi icin cok sovdum hala gereksiz ve capsiz bir transfer oldugunu dusunuyorum ama bilal sulcuktan iyi oyuncu orasi kesin. Gonul isterdiki daha iyisini getirelim ama bu yonetim ve hamzayla bilale bile sukretmeliyiz.

Bilali beğenmeyenler sırf adamın tipinden beğenmio gayet teknik bi adam

Ben de hamza'ya akhisar'dan 32 yasinda adam getirip orta sahaya koymaya calistigi icin cok sovdum hala gereksiz ve capsiz bir transfer oldugunu dusunuyorum ama bilal sulcuktan iyi oyuncu orasi kesin. Gonul isterdiki daha iyisini getirelim ama bu yonetim ve hamzayla bilale bile sukretmeliyiz.

O bölgede şuan en iyi oyuncuysa demekki gereksiz değil.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 31 dk.31 dakika önce
Bilal Kısa: %88 pas başarısı, 2 top çalma, 3 pas arası... Bravo aslan.

Geri
Üst Alt