- 26 Kasım 2012
- 179.185
- 241.234
- 5.688
defol la pis fenerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan bizde eleştiriyoruzda sırf hamza hoca aldı diğe kötü oynasında kına yakalımcılar var adam gol attı diye demiyorum selçuktan daha teknik daha akıllı bu adam bu kadro derinliğinde o mevkide sahada olacak öncelikli adam.
Hamzanın Umut dan sonra başka bir prensi de Bilal.
Son 3 haftada 2 gol attı ya artık rahat bi 6-8 hafta yeri garanti Bilalin orta sahada. Kağnı gibi oldu orta saha. José yine kesik yiyecek Benfica ve Fener maçlarında, Bilal ise Selçuk la süper bir partner olacak Hamzanın o fantazilerle dolu kafasında.
Bilal ne abi ya, Melo gitti Bilal geldi oraya. Bunu nasıl yadırgamazsınız yahu.
Hamza ne güzel eski kankasını soktu güzelim Galatasarayımızın kapısından son vurgunu yaptırdı emekli olmadan önce. 32 yaşında oyuncu aldılar resmen ilk 11 için.
Yedek için iyi adam diyenler vardı, o zamanlar dedim ben Hamza bunu ilk 11 oynatır diye. Sonra ne oluyor yok çok eleştiriyormuşuz yok bu yok şu.
Bir de Sneijderi geriye çekip bunu öne atıyor ya ne diyeyim.
Defol git Hamza burası Akhisar değil.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
umut-burak'ı yollayıp adebayor ile sighorson'u alalım varsın bilal ilk 11 oynasın, sırıtmaz. önde yapacagımız baskı ile zaten rakip cıkamaz.
Siritir aga hem de nasil siritir. Bence Bilal cok yetersiz biri. Hele hele ön libero icin.
Bu adam ancak Sneijder icin backup olur, Bilal den ön libero falan olmaz. Selcuk zaten hic cekilmiyor bir de yaninda Bilal olunca iyice batiyor.