#5 Bilal Kısa

:asd: :asd: :asd: :asd:
CRia_01VAAAgURu.jpg

Ismi Bilal olduğu için begenilmeyen mükemmel bir oyuncu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasina ragmen verimi iyi...Iyi isler yapmaya devam et Bilal.

Ulan bizde eleştiriyoruzda sırf hamza hoca aldı diğe kötü oynasında kına yakalımcılar var adam gol attı diye demiyorum selçuktan daha teknik daha akıllı bu adam bu kadro derinliğinde o mevkide sahada olacak öncelikli adam.

kadro derinlik için alindiysa iyi ama Hamza son maçlarda sürekli adami oynatiyor

ilk 11de Bilal yerine José oynamali. Net.

sneijder geriye destek verince bilal'de ileri cıkmaya basladı. rodrigez oyundan cıksada sneijder'in sürekli desteği ile gencler hücumlarında gene 3'lü ortasaha gibiydik.

sneijder-selcuk-bilal teknik kapasitesi yüksek futbolcular, teknik acıdan süper ligin en ii 3'lüsü olur ama kondisyon olarak öyle degil tabi. güclü rakipler karsısında sıkıntı yaşayabiliriz, ama anadolu takımlarını tek pas ile cözeriz.

fb'nin 3'lüsü muhtemelen topal-josef-alper olur, bize oranla daha diri gözüküyor ama teknik acıdan yanımıza yaklasamazlar.

dolayısıyla topu akıllı cevirirsek sadece koşar dururlar.

avrupa'da durum farklı oluyor, hem diriler hem teknik acıdan iyiler. dolayısıyla benfica macında gene sırıtacazz..

Kusura bakmayında yuruyun gidin birader. Şu herifi Galatasaray'a layık görmek nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamzanın Umut dan sonra başka bir prensi de Bilal.

Son 3 haftada 2 gol attı ya artık rahat bi 6-8 hafta yeri garanti Bilalin orta sahada. Kağnı gibi oldu orta saha. José yine kesik yiyecek Benfica ve Fener maçlarında, Bilal ise Selçuk la süper bir partner olacak Hamzanın o fantazilerle dolu kafasında.

Bilal ne abi ya, Melo gitti Bilal geldi oraya. Bunu nasıl yadırgamazsınız yahu.
Hamza ne güzel eski kankasını soktu güzelim Galatasarayımızın kapısından son vurgunu yaptırdı emekli olmadan önce. 32 yaşında oyuncu aldılar resmen ilk 11 için.

Yedek için iyi adam diyenler vardı, o zamanlar dedim ben Hamza bunu ilk 11 oynatır diye. Sonra ne oluyor yok çok eleştiriyormuşuz yok bu yok şu.

Bir de Sneijderi geriye çekip bunu öne atıyor ya ne diyeyim.

Defol git Hamza burası Akhisar değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ulan bizde eleştiriyoruzda sırf hamza hoca aldı diğe kötü oynasında kına yakalımcılar var adam gol attı diye demiyorum selçuktan daha teknik daha akıllı bu adam bu kadro derinliğinde o mevkide sahada olacak öncelikli adam.

Gol attı diye demiyorum bi halt olamz bundan. Kız gibi oynuyor. Gol atmasa dün sahada yaptığı birşey yok. Teknikmiş. Yahu kız gibi topa bombe vermekten başka bir halt bildiği yok. Top kapmaz asist yapmaz vs. Jose bundan çok daha iyiydi ama evlat kontenjanıdnan kaldı ve şansına da Chedjou'nun Messiliği tuttu gol attırdı buna. Selçuk en azından top kapar, mücadele eder. Duran top kullandı 10 tane bir tanesi bile ön direğin arkasına gitmedi.

Hamzanın Umut dan sonra başka bir prensi de Bilal.

Son 3 haftada 2 gol attı ya artık rahat bi 6-8 hafta yeri garanti Bilalin orta sahada. Kağnı gibi oldu orta saha. José yine kesik yiyecek Benfica ve Fener maçlarında, Bilal ise Selçuk la süper bir partner olacak Hamzanın o fantazilerle dolu kafasında.

Bilal ne abi ya, Melo gitti Bilal geldi oraya. Bunu nasıl yadırgamazsınız yahu.
Hamza ne güzel eski kankasını soktu güzelim Galatasarayımızın kapısından son vurgunu yaptırdı emekli olmadan önce. 32 yaşında oyuncu aldılar resmen ilk 11 için.

Yedek için iyi adam diyenler vardı, o zamanlar dedim ben Hamza bunu ilk 11 oynatır diye. Sonra ne oluyor yok çok eleştiriyormuşuz yok bu yok şu.

Bir de Sneijderi geriye çekip bunu öne atıyor ya ne diyeyim.

Defol git Hamza burası Akhisar değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

umut-burak'ı yollayıp adebayor ile sighorson'u alalım varsın bilal ilk 11 oynasın, sırıtmaz. önde yapacagımız baskı ile zaten rakip cıkamaz.

umut-burak'ı yollayıp adebayor ile sighorson'u alalım varsın bilal ilk 11 oynasın, sırıtmaz. önde yapacagımız baskı ile zaten rakip cıkamaz.

Siritir aga hem de nasil siritir. Bence Bilal cok yetersiz biri. Hele hele ön libero icin.

Bu adam ancak Sneijder icin backup olur, Bilal den ön libero falan olmaz. Selcuk zaten hic cekilmiyor bir de yaninda Bilal olunca iyice batiyor.

Siritir aga hem de nasil siritir. Bence Bilal cok yetersiz biri. Hele hele ön libero icin.

Bu adam ancak Sneijder icin backup olur, Bilal den ön libero falan olmaz. Selcuk zaten hic cekilmiyor bir de yaninda Bilal olunca iyice batiyor.

rakip cıkamayacak ki, önde sıkıstırıp vuracaz.

para yok abi. olsa bir degil iki tane merkez alalım.

ihtiyac sırasına göre bir tranfer listesi yapılsa, bir numara süphesiz santrafor oluyor. işi sağlama alıp iki tane santrafor alalım diyorum. hani burak'ı yolladın adebayor'u aldın dielim, umut gene yedek olacak, adebayor'a bisey olursa umut sahada olacak :(

sigorsoon elmander vari bir santrafor, tekme tokat girişir savunmalara, bu tarz adamları cok seviyom :)

bilal-selcuk-emre-rodrigez hepsi avrupa arenası icin yetersiz merkezler, melo'da yetersizdi. süper lig şartlarında ise ii merkezler.

bilal'e fazla takılmayın, bir mac hata yapsa 2-3 mac rodrigez veya emre oynar yerine, onlar hata yapıncada bilal sahalara geri döner, böyle gider bu sezon..

Insanlar seninle ayni fikirde degiller diye onlara 13 yaşinda ergen gibi küfür etmenize gerek yok. Terbiyesizleşmeyelim.

Bilal dalga geçildiği kadar kötü futbolcu değil. Ama şamata olsun diye adamı yerin dibine sokuyorlar.

Maç içinde '' aferin oğlum '' lafını kaç kez kameralar gösterdi.Bir gol daha atarsa yeni 10 numaramız olur , Hamza bu yapar mı yapar !

Geri
Üst Alt