#5 Bilal Kısa

Bu adam yüzünden Sneijder ön liberoda oynuyor şaka gibi sonra gol atınca iyi diye bağrıyorlar ne iyisi bildiğin çöpün bayrak tutanı.

Grip olda yarın ki maça çıkma evlat bilal.

Eğer biraz daha Sneijder'in bölgesinde bu herifi izlemeye maruz kalırsam contayı yakacam sonunda.

Ne tutarsiz bir forum oldu burasi. Ayni gozlerle mac izleniyor ama birbirinden farkli 30 kisiden 60 farkli yorum geliyor.
Bilal'in adi Pilcoln olsaydi durusunuz farkli olurdu adim gibi eminim.
Ama adi bilal olur geldigi takim akhisar olunca boyle oluyor. Bu Bilal sezon icinde bu takimin ilk 11inin vazgecilmezi olmazsa bende burada esek gibi anirip video atacam. Selcuk'u mu keser yoksa yeni gelecek transferi mi bilmem. Ama ilk 11e girecek. Hadi iddiaya giren varda hodri meydan

Beyler forumda gizlenen Hamza Hamzaoğlu nun hesabını buldum. Bu konuda geleceğin planlarını açıklayarak kendini deşifre etmiştir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Semih illetinden kurtulduk Astana saolsun bundan nasıl kurtulacağız ve şimdi Sabri belası çıktı başımıza Umut'u hiç saymıyorum bile o yürüse bile oynayacak Denayer ve Jose Rodriguez'e üzülüyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda cok iyi bir rotasyon oyuncusu. Defansin önünde sert bir oyuncunun yanında da oynar,yeri gelir biraz daha öne koyarsin orada da oynar. Ama dedigim gibi sadece iyi bir rotasyon oyuncusu. Hamza yüzünden her boktan soguduk arkadas bu nedir ya. Rotasyon oyuncusu dediğimiz adami takimin 5 numarasi yaptık ve takimin gercek 5 numarasi gibi kullanmaya calisiyoruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslan Bilalim bee. Eleştirilere rağmen ayakta kalmaya devam. Kapaklara devam. Sırada Benfica var.

hamzanın torpilinden yedi ceddinin hayatını kurtardı bugün öldü resmen sahada değiştirmedi hoca bozuntusu

Her maç 60'dan sonra yürüyecek hali kalmıyor tam çöp bidonu. Boşuna o kadar koşma bir halt yaptığın yok zaten. Rakip makinesi sallayarak yanından geçiyor.

Son düzenleme:
60'tan sonra ölüyor.İnatla çıkarmıyor hain.

Penaltı yaptırması hariç bir yararı yok maç boyunca, Allahtan Selçuk bugün çok istekliydi

Adam kendisi sonlara doğru yoruluyorum diyor Hanz ısrarla oyunda tutuyor.

maçı nerenizle izlediniz önyargıyı bırakın 60 tan sonra 4-5 tane çok net top kesti..
defansif olarak en iyi maçını oynadı büyük saygı duydum helal olsun..

Her zaman olduğu gibi iyiydi.

"Umut yürüyene kadar oynamali" diye düsünen Hamza herhalde bunun icin de "ölene kadar oynamali" diye düsünüyor.

Adam kalp krizi falan gecirecek bir gün, benim amatörde oynayan 45 yasindaki bir abiye benziyor ayni. O da 50-60 dakikadan sonra bitiyor.

Geri
Üst Alt