#5 Bilal Kısa

Muhabir soru sormuştu Bilal'e 90.dakikadan önce çıkabilirmiydin ? Çok efor sarfettin yoruldun.Bilalde olabilir katılıyorum dedi

Hoca çıkartmıyorsa Bilale suç atmak yersiz

Bilalin kendisi bile görüyor ama Hamza görmüyor. Bu nasıl bir Umut ve Bilal aşkıdır arkadaş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bilal'e kızmıyorum artık onu çıkartmayan maçın kaderini olumsuz etkileyen ırkçı adamdan korkuyorum.Ama sanırım Hamza kendi aklınca işleyen sistemi bozmayayım yenilirsek değişiklik yaptıda yenildik suç benim olur psikolojisiyle hareket ediyor.

-Tapatalk-

Bilal'e kızmıyorum artık onu çıkartmayan maçın kaderini olumsuz etkileyen ırkçı adamdan korkuyorum.Ama sanırım Hamza kendi aklınca işleyen sistemi bozmayayım yenilirsek değişiklik yaptıda yenildik suç benim olur psikolojisiyle hareket ediyor.

-Tapatalk-
Maç esnasında falan buna ve Umuta sövüyorum ama maç bitince biraz sakinlenince asıl suçlunun Hamza olduğu yine aklıma geliyor.

Hamza bu ikisinin yetersiz olduğunu görmüyorsa bunlarda suç arayamayız bence bir yerden sonra. Hele hele Umut var ya Umut o herifin bu takımda ilk 11 oynaması futbola hakarettir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Su adami ekonomik kullanmasini bilmiyormu Hamza? 60-70 dakika oynat en fazla adam olecekti neredeyse. Oyle 90 dakikalik goze batan bir performans da yok zaten.

Adam inatçı biz böyle yaptıkça daha çok oynatacak bizim sevmediğimiz oyuncuları piskopat mıdır nedir?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tersten saplayacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikrim ayni, hala bizim futbolcumuz olmadigi kanaatindeyim. Bazilarinin 2 gol atti diye orasi burasi oynuyor.

i feel like this guy is gonna score in the last munite and we are gonna win lads=/

Ben bu adamın son dakikalarında olacak puanıdır gibi hissediyorum ve biz kazanacağız bayanlar vardır =/

bu mac icin herkesin güveni tam. bilal bu maçta golünü ve asistini yazacak abicim..

Bilal bu macta oynarsa maci en az 2 farkli kaybederiz. Bilal Selcuk orta sahasi Astana deplasmaninda bile orta saha yukunu kaldiramadi kadikoyde mi kaldiracak.

Geri
Üst Alt