#5 Bilal Kısa

yasın 34 olsada seni izlerken elinden geleni yapmana lafım yok olmadıda 34 yasında elinden geleni yapıyorsun alın terine emegine saglık...Senin Sucun yok bilal kısa Seni bu takıma alıp laf söyletenlerde suc... Alın terine Saygım var ama seni bu takıma alanlara Hiç saygım yok Lanet Edesim var...JPK gibi 10 tane adam edersin orası ayrı ztn Onuda getirenlere cok pis kfr edesim var !! Olcandan Tarıktan JPK dan zabridende Adamsın efendisin Yolun acık olsun bundan sonraki hayatında torunlarınla beraber mutluluk dilerim..

Maximum oynama süresi 50 en geç 51. dakikada oyundan çıkmalı.

60. dk sahada cenaze namazı kılınması lazım iadam ölüyor bu dakikalarda

Ballı çöp herif

abi 14 km kosuyor tamam hosta NAPIYOR ? Ne bok yapiyor ?

90 dakikalık topçu değil, bu adamı 90 dakika sahada tutmakla hem adama hem de takıma kötülük yapıyor farkında değil hala Hamza

kötü de degil ama 90 dakika oynayamiyor, sari karti da vardi zaten hic mücadeleye girmedi

İyi bir rotasyon oyuncusu işte. Tek devrelik kondüsyonu var. Koy 65 te oynasın. Nedir bu 11 sevdasi ?

Penalti pozisyonunda elle mudahale olmasa gol olurmuydu acaba kaleci ondeydi,hain emrenin mallorcaya attigi gol geldi direk aklima

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam 70 dakka da bitiyor.Kesinlikle 90 dakka oynayamaz.Maç içinde pasları iyi olabilir ama defansif açıdan selçukla ikisi kaldırmaz.Hamza bunu anlayıncaya kadar lig biter zaten.

Penalti pozisyonunda elle mudahale olmasa gol olurmuydu acaba kaleci ondeydi,hain emrenin mallorcaya attigi gol geldi direk aklima

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top sanki daha alcak gider gibi geldi bana. Yani kalecinin üstünden ziyade kaleci hizasinda gider gibi geldi bana.

yani selçuğa bakınca çokda üzerine gitmek istemiyorum açıkcası :)

Elinden geleni yapıyor ama ilk onbir futbolcusu değil işte.

65 de bitti kenara da isaret etti ama hamza ısrarla cikarmadi

bu nasıl bir sevgi inanılır gibi degil

Geri
Üst Alt