#5 Bilal Kısa

Yedek oyuncu olarak geldi dediler adamı resmen ilk 11 oyuncusu yaptı Hamza.

Akhisarin dedesi bizim ilk 11 oyuncusu oldu hamzanin capi bu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mancini: ceyhun
hamza: bilal
terim: 442
prandeli: error 404

nedir bu hocalardan çektigimiz

Bu seviyenin oyuncusu değil. Elinde gelişmeye açık Jose varken inatla Bilal ile başlamanın açıklaması yok hoca. Hani kendi yıldızımızı yetiştiriyorduk? Bu adam bu tempoyu kaldıramaz.

bu keftarın bu takımda oynaması şerfsizliktir namussuzluktur rezalettir

bu adamı bu kulübe alanıda oynatanıda bizim sinirlerimizi bozanıda Allaha havale ediyorum

Jose yetersiz diyenler vardi. Jose yetersiz ise Bilal ne o zaman arkadas Bilal ne?

melo'nun yerine oynayan adamin neredeyse adim atacak hali yok. yine iyi niyetiyle sabri burak umut gibilerden sonra geliyor neyse ki..

Baris Ozbek bunu top diye oynar en azindan kopek gibi kosuyordu..

AMAN ARKADAŞLAR ELEŞTİRİRKEN İNSAFLl OLALIM. NE DE OLSA BİLAL KISA, JOSE'DEN DAHA TECRÜBELİ.

adamin dili disarda kosuyor herkes bunu görüyor ama hamza hadi kocum sen devam et diyor, bizde oynadi en berbat macti , bu adam ancak, maci garantilemisin topu bizde daha cok dursun diye girdirecegin bir tip futbolcu, ilk 11 futbolcusu degil

Herhalde Burak ve Selcuk dan sonra ücüncü yerli futbolcumuz olarak medyada dokunulmazliga ulasti Hamzanin ikinci prensi.

Ulan Hamza ulan Hamza Melo son gün satilirken cocuklar gibi sevinmissindir, icin icine sigmamistir cünkü Melo gidince bu herifi ilk 11 oynatabilmek icin bahanen dogdu. Zaten en büyük istegin de buydu, Bilal prensinin ilk onbirin degisilmezlerinden biri olmasi.

32 lik ayakta duracak hali olmayan herifi basimiza ilk 11 oyuncusu yapti Allahin cezasi Allahin cahil Akhisarlisi.

Bilal konusunda önyargılı değilim. Sakin oyunu çoğu zaman işimize yarıyor ama oynatıldığı mevki facia. Ben onu Sneijderin yerinde oynayan bir adam olarak görüyorum. Bence kötü değil. Rotasyon için iyi. Ama bu kadar çok oynamasına gerek yok. Daha az süreyle daha verimli kullanılabilir.

Melo'dan verim alamayiz son zamanlar kotu diyenlere selam.

Geri
Üst Alt