#5 Bilal Kısa

Kötü bu kadar sakin adam topu bilen adam cok sacma salak kötü toplar kaybediyor resmen cıldırdım.

Sakinlikle mallik arasindaki ince cizgiyi korusa is yapacak, sakinim bakin xd diye garip garip riskler aliyor her mac

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik direktörümüzün umutla birlikte gözbebeği, takımımızın geleceği 32'lik genç birlo.

CSLuaF-WIAEqy45.jpg

Melo saat bomba diye elestiriyorduk da bunun da saat bombadan farki yok.

Hizi olmadigi için her dk. faul yapmayi çalisiyor

Son düzenleme:
Bilal'i tv'de övüyorlar ya adam top kaybından başka ne yaptı.

Bombok oynadın

Sent from my iPhone using Tapatalk

afedersiniz Galatasaray Kamu kuruluşu değil öyle akrabanı koyup oynatamazsın Hamzo efendi.
Bilal bu takıma ancak yedek olur bunun aksini söyleyen adamın suratına tükürürüm.

Çok ağır oynuyor. İyi niyetli ve hucuma yönelik oynamak istiyor ve futbolu da iyi biliyor bence ama ciddi tempo sorunu var aktionlarinda.

Ayağında saçma sapan top tutmasını geçtim bütün pasları rakibe attı. Hem tospa, hem kabiliyetsiz.. Hamza'nın 33lük genç yeteneği.

Melo tek bacak ile bundan iyi oynuyor, nesini gördünüz bu herifin ? her denedigi iki metreyi asan pas, rakipe gitti. Bilalinho

En kotu maciydi,neredeyse her topu rakibe gitti.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anca Türkiye kupası maçlarında oynaması lazim.Ancak bizde ilk 11de banko oynuyor.Ligi geçtim sampiyonlar ligi de dahil.Kafayı yememek elde değil.

Önündeki adama bile pas atamayan topçu.

-Tapatalk-

Dün sağolsun hamza ve bilal küfür haznemi geliştirmeme güzel yardımcı oldu.Bir futbolcu insanı bu kadar çıldırtamaz.Yerine Jose Rodriguez oynamalıydı.

Geri
Üst Alt