#5 Bilal Kısa

Bu adamın cl de oynayacak kapasitesi yok. Bunu zayıf takımlara karşı oynatacan bazende son 30 dakika o kadar. O zaman faydalı olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-2 kez hata yapti diye Joséyi kesen adamlar oynadigi her maçta defansif anlamda agir yetersiz ve bitik kalan Bilal hakkinda hiç yorum yapmamalari şerefsizliktir.

Belki iceride kapanan anadolu takımını açmak icin kullanabilecegin adamı Atletico maçında oynatirsan patlar tabi. Isin kötüsü sezon planıda Bilal sürekli oynasın diye yapılmış.

Bilal'e kızmam, adamı aldı itin biri Galatasaray'a getirdi, ısrarla istedi de getirdi, Bilal bunu oynar, daha fazlası olmaz, ŞL'de hiçbir halta yaramaz, belki anamızın liginde iş yapar, onda da Galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olarak değil, sakatlıkta, cezalı durumlarında yada rotasyonda kullanılır, iş yapar, bu kadar.

Bilal'e değil Bilal'i aldırana sövmeli.

Bilal'e kızmam, adamı aldı itin biri Galatasaray'a getirdi, ısrarla istedi de getirdi, Bilal bunu oynar, daha fazlası olmaz, ŞL'de hiçbir halta yaramaz, belki anamızın liginde iş yapar, onda da Galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olarak değil, sakatlıkta, cezalı durumlarında yada rotasyonda kullanılır, iş yapar, bu kadar.

Bilal'e değil Bilal'i aldırana sövmeli.

Vallahi kimseye kızamayız ki Semihe mi kızcan sabriye mi umuta mı bunları burda tuttular bu adamlar zorla bize yıllık 5 trilyon verceksiniz kalıyoruz arkadasmı dedileryazık bu paralar kıyakcılığın sonu ayakcılık gecen gün spiker söylüyor interin en cok kazanan futbolcusu kondogbia diye 3 milyon euro alıyormus yıllık bu adamın piyasa değeri 40 milyon lira siz düşünün yani.

o oynasın bu oynasın tartısmaları ile ugrasmak boş.

bize sağlam bir merkez ve ön libero lazım (nokta)

2 şut çekince adam oldu
bildiğin çöp
koskoca Galatasaray bunlara mı kaldı?

Dediğin gibi koskoca Galatasaray kimlere kaldı.
Tek Derdim bu aslında Orta sahamızda Mbia De jong gibi sağlam adamlar lazımken gidip Bilali almak saçma..Zaten Selçuk var ortada Bide Bilal ne alaka..Jpk zaten oynucak bir adam değil Hamza gözümde adam değil geç bile kalındı gönderilmek için.

Bu herif gördükçe sinir oluyorum, ALLAH BELANI VERSIN BILAL !!! BAS GIT HAMZO'nun yanina ! San dün aksam, her oynadigin gibi, az küfür etmedim ! Kosacak halin yok, pres yok, teknik yok, birsey yok senden.

İleriye doğru olumlu pası varmış. Yemin ediyorum ben görmedim.

neyi tartışıyosunuz hala anlamadım adam galatasaray oyuncusu değil 32 yasından sonra ilk cl oynuyor daha ne diyim

BILAL = HAMZO'NIN TORPILLI TRANSFERI.

Herif emeklik parasini güzek çikardi bizden vay AçikMertveKorkusuz

Adamın mevkisi ile oynatıldığı yer farklı. Bunca yıl yapmadığı üzere kendisinden rakip kovalamasını, savunma yapmasını beklemek aptalca iş.
Hamza transfer ettiğinde zannettik ki Sneijder sakatlanınca, yorgun olduğunda vs bu arkadaş devreye girecek. Hamza tuttu banko on bir oyuncusu yaptı yetmezmiş gibi ön liberoya çekti. Burak-Umut-Sneijder-Poldi dörtlüsünün gerideki yükünü çekebilecek savunmacı çok az, fiyatları da astronomik. Üstelik bir değil iki tane lazım.

Bilal kulübe transferiydi, düzenli on bir oynaması ve oynatıldığı yer yanlış. Dünkü maç için tek tek oyuncuları eleştirmenin anlamı yok, maça başlamadan kaybetmiş, ilk dakikalardan sinmiş, ruh gibi dolaşan isteksiz bir takım vardı saha(takım dediğime de bakmayın).

Geri
Üst Alt