#5 Bilal Kısa

BmkOk-lCQAAsLrC.jpg
1403084.jpg
andrea_pirlo_juventus_alkis.jpg

Jose-JPK gibilerinin yanında Andrea Pirlo gibi ancak bu adamların seviyesinin PTT olduğunu düşünürsek kalitesinin aşağı yukarı bir Bilal olduğunu görebiliriz.

akhigolu hıyarlar niye yuhaladılar bilali anlam veremedim

Takımda ayakta duran nadir adamlardan. Valla helal olsun, çok hakkı yendi çok.

Hamza Hamzaoğlunun evlat ideolojisinin zararını en çok gören adam. Yaşına ve aslında fiyatına göre iyi katkı veriyor.

Aslinda galatasaray seviyesinde olmayan ama su gunlerde sahanin en iyilerinden olabilen cakma Pirlo. Kotu durumdayiz mirim, daha da kotuye gidiyor. Bunun 1 adim sonrasi B A M diye carpar suratimiza.

Aslinda galatasaray seviyesinde olmayan ama su gunlerde sahanin en iyilerinden olabilen cakma Pirlo. Kotu durumdayiz mirim, daha da kotuye gidiyor. Bunun 1 adim sonrasi B A M diye carpar suratimiza.

Rica etsem bana Galatasaray seviyesi olan FM ve FIFA menajerlik efsanesi olmayan bir futbolcu söyler misin? :)

Rica etsem bana Galatasaray seviyesi olan FM ve FIFA menajerlik efsanesi olmayan bir futbolcu söyler misin? :)

hayatimda hic fm oynamadim, fifa menajerligi de en son 2008'de oynamistim. Gunde 12 saat oynuyordum iyi zamanlardi. o zamanlar altidore ve okaka'yi alirdim gercekte bi mok yapamadilar. neyse ohohom

gecen gun kesfettigim bi oyuncu var onunla baslayalim, alip alamayacagimizi pek bilmiyorum sonucta tsye gitmis.

https://www.transfermarkt.com.tr/stephane-mbia/profil/spieler/27470

hayatimda hic fm oynamadim, fifa menajerligi de en son 2008'de oynamistim. Gunde 12 saat oynuyordum iyi zamanlardi. o zamanlar altidore ve okaka'yi alirdim gercekte bi mok yapamadilar. neyse ohohom

gecen gun kesfettigim bi oyuncu var onunla baslayalim, alip alamayacagimizi pek bilmiyorum sonucta tsye gitmis.

https://www.transfermarkt.com.tr/stephane-mbia/profil/spieler/27470

Ben seni herhangi bir şey ile itham etmedim. Alınganlık göstermişsin. Cevap nezaketinde bulunduğun için teşekkür ederim. Mbia cidden Galatasaray seviyesi bir futbolcu, bende çok istemiştim. Yoksa o oyunları bende oynuyorum. Yalnız gerçek ve sanalı ayırt etmek önemli, seni kastederek söylemiyorum. :)

Son düzenleme:
Linnes oyuna girmeli, onun disinda Birlo´nun bir an evel girmesi Ilac olacaktir. Ama Hamza oyuna Umut´u alacak gibi duruyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt