#5 Bilal Kısa

reis bugün üzdü
maratoncuya tepkili gibiydi beni niye oynatmıyon da donk odununu oynatıyon dercesine

logo13.png

Birlo'nun 2.yarı oyuna girmemesi Denizli'nin miyop olduğunu göstermektedir.

Bu çöp değerli mi oldu şimdi

Jose ve ya Emre'yi tercih ederim. Tabi jesus jose'yi çoktan çarmıha gerdik. 5 pas hatası yaptı diye 21 yaşındaki potansiyel yok edildi. Emre çolak'a da acıyorum.

Oynamamasının hiç bir mantığı yok.

Selçuktan falan kötü diyen adam kasıtlı düşünüyordur.
Bu akşam banko oynamalı Lazio maçına hazır tutulmalı.

Oynamamasının hiç bir mantığı yok.

Selçuktan falan kötü diyen adam kasıtlı düşünüyordur.
Bu akşam banko oynamalı Lazio maçına hazır tutulmalı.
Doğrudur,maç başlığına bunu yazmaya gidiyordum.
Lazio maçında Donk-Ched-Selçuk gerçekten çok yavaştı ve orta sahayı geçmede problem yaşadık..
İyi kötü işleyen eski sisteme dönmekte fayda var..

------------------------Muslera-----------------------

Linnes---------Ched---------Denayer--------Carole

----------------Bilal------------Selçuk----------------

Jose---------------Sneijder----------Yasin-----------

------------------Podolski-------------------------

Kadro zaten leş gibi olduğu için en mantıklı olan kadroyla çıkmlıyız..Sinan iyileştiğinde Jose'nin yerine oynar.

Allah var bu adam alındığında hamzanın adamı diye sinirlenmiştim ama Bilal gerçekten çok çalışkan oyuncuymuş bütün düşüncelerimi yanılttı.

Sol ayağı temiz teknik güzel paslar atıyor şut çekiyor akhisar da oynamanın etkisiyle defansif yönü gelişmiş topu iyi karşılıyor kendine de bakıyor dinç

Her pozisyonda kendini yere bırakan Selçuktan ve Stoperken Ortasaha oynatılan Donk tan çok daha iyi ve formda Mustafa hoca tamamen önyargıdan oynatmıyor Küstürmemeli bu adamı ilk11'de olmalıydı oyun kurabilecek tek adam geriden..

Son düzenleme:
Hiç olmazsa oynadığı oyunun futbol olduğunu biliyor jose emre bilal bunların günahı ne adamlar ne yapıyor haberimiz yok 15 yaşındaki çocuk bile bu aksamki degisikliklerine anlam veremez.

Efendi, karakterli, yaşına göre çalışkan. Keşke genç yaşta parlama imkanı olsaymış. Avrupa kulüplerinde bile oynardı o zaman. Çöp diyenler neye istinaden söylediklerini belirtirse. Sadece yaşından ve geldiği kulüpten dolayıysa eğer komik. Bilal'in futbol zekası ve tekniğini görmezden gelemeyiz.

Sneijderden 5 kat iyi oldugu kesin

Kesik yemesi sacmalikti su kadroda, hele ki donk gibi 1 kero yuzunden oynamamasi komedi

Seneye orta sahamızdaki son alternatiflerden birisi olarak kalmalı Mikel tarzı bir ön libero alınmalı en azından.

Bence bu adam sezon başından itibaren düzenli olarak ilk 11 oynamalıydı selçuk'un yerine selçuk'tan daha verimli olacağına kesin gözüyle bakıyorum.

Teknik becerisi iyi, pasları iyi, şutlari süper, soğukkanli coololay panik olmuyor ama vurdumduymaz değil, defansta yapiyor. Hemde sempatik bir kişilik. Selçuk gibi arkadaslarina cemkirmiyor. Selcuk- Doink yerine Emre-Bilal oynamali.

Geri
Üst Alt