#5 Eyüp Aydın

Lig macinda süre alamaz, belki kupa maclarinda, haftalar önce yazdim, hocayi az cok biliyorsam bu oyuncuya süre vermez diye.

Cünkü eyupe süre vermek diger oyunculari yetersiz bulmak anlamina gelir, hocada bunu yapmaz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Verimsizler zaten. Oyuncuların gözüne sokacan aslında böyle durumlarda. Bak kardeşim siz verimsizsiniz sizin yerinize bu çocuğu tercih ediyorum. Ndombele, demirbay, oliveira tam bir fiyasko hepsi. Torreira ya üzülüyorum bazen üçüde kendisinden fazla kazaniyordur zavalli her topa koşmaktan canı çıkıyor her maç.

fbde ki ismail kadar oynayamıyon mu be oglum
eğer oynayamıyorsan niye futbol

Eyüp de Kenan gibi Bayern altyapısı. Umarım vardır bi' numarası. Hep onlar bulmasın bu yaşta yetenekleri erkenden.

okan gıttıgı zaman oynayacaktır

eskiden kupa gruplu oynanıyordu. Daha çok genç oyuncu şans buluyordu

artık hem tek maçlı hemde elemeli. Büyük takımlar zaten 1 tane tur geçince son 16'ya kalıyor

eyüp aydın kupada oynar da diyemeyiz. Bence kiralanması lazım devre arası

Cocugu almak icin 2 ay ugraş sans verebileceğin o kadar maç varken değerlendirme bile.
Yıllardır değistiremediğimiz kafa, şu adamlar için ekstra uğraşan adamlar olmasa bir tane bile gurbetçi getiremezsin bu kulübe.
Bizi seçmeleri için neden yok.

Cocugu almak icin 2 ay ugraş sans verebileceğin o kadar maç varken değerlendirme bile.
Yıllardır değistiremediğimiz kafa, şu adamlar için ekstra uğraşan adamlar olmasa bir tane bile gurbetçi getiremezsin bu kulübe.
Bizi seçmeleri için neden yok.
Son maç dışında erken koparabildiğimiz maç olmadı. O yüzden normal.

kac kurtar kendini

Kulübede o kadar süre bulamayan adam dururken, daha tek bir profesyonel maçı bile olmayan Eyüp mü girecek oyuna ne bekliyorsunuz yav. Biraz gerçekçi olun.

Sırası gelecektir elbette bir gün. Belki de bu seviyeler için yeterli bulunmadı şimdiye kadar, her şeyin altında bir şey aramak mantıklı değil. Okan hoca yeterli görmüyor daha demek ki, yoksa geçen sene Hamza'yı falan da oynattı bu adam sonuçta.

Aylar önce söylemiştim kupa maçlarından önce forma şansı bulması zor bence.

Kulübede o kadar süre bulamayan adam dururken, daha tek bir profesyonel maçı bile olmayan Eyüp mü girecek oyuna ne bekliyorsunuz yav. Biraz gerçekçi olun.

Sırası gelecektir elbette bir gün. Belki de bu seviyeler için yeterli bulunmadı şimdiye kadar, her şeyin altında bir şey aramak mantıklı değil. Okan hoca yeterli görmüyor daha demek ki, yoksa geçen sene Hamza'yı falan da oynattı bu adam sonuçta.

hocam 59´da 3-0 olmus evimizde oynuyoruz rakibin 1 pozisyonu yok bundan daha iyi mac mi olur girmek icin

Son maç dışında erken koparabildiğimiz maç olmadı. O yüzden normal.
Riske girebilirdik, çok aptalca rotasyon yaptığımız dönem bile şans vermedik. Orta sahada oynayacak oyuncu bulamadık yine şans vermedik.
Bu çocuklar da insann ve duyguları var. En olmayacak maçın son 5 dakikası oyuna sokup çabaladık derler sonra.

Terim zamanında da çok yaşadık. Forvet oyuncusu kenarda izlerken stoper donku forvete koyduk. Stoper olmadığı zaman gittik orta sahayı koyduk. Sonuç maçı kurtardık zannettik hem maçi kaybettik hem oyunculara
gereken özgüveni sağlayamadık.

Vallahi orta sahanın düştüğü olivierayla beraber sadece ndombelenin kenarda beklediği, oyuncuların sahada canı çıkarken ne oliviera ne ndombelenin oyuna girdiği torreiranın sahada 3 kere yerde yattığı maçlar oldu. Son 5 dakika torreira nelsson değişikliği olan maçlarda böyle bir değişiklik yapabilirdik. Yapmadık.
Denememek kolaya kaçmak anlamsız. Şans yanındayken işler tıkırında gider ama bir kara gün yaşarsın elindeki en iyi oyunculardan da olursun. Bu oyuncuyu kazanmak bir yana mevcut kritik oyuncularını da korumanın yolu dogru rotasyondan geçiyor.

Dün akşam örnegin biri afrikadan diğeri kolombiyadan gelmiş iki adamı zorlamak gereksizdi. Sanchez skoru alinca değiştirilmeli, ziyech dinlenmeliydi.

Bu herifin yaşı 19 oynadığı mevki sol bekle birlikte kan agladigimiz mevkii..Bu çocuk alt grupla takilacaksa Bayern 2de kalırdı 10 dk bile sans verilmemesi tuhaf doğrusu..

hocam 59´da 3-0 olmus evimizde oynuyoruz rakibin 1 pozisyonu yok bundan daha iyi mac mi olur girmek icin
Anlıyorum da o işler o kadar kolay değil.

Doğru dürüst süre bulamayan Bakambu, Demirbay, Sergio, Nelsson falan var kulübede. Bunları tartarak hamle yapmak lazım. Ben de hoşnut değilim bazı şeylerden ama hocanın bir bildiği vardır diye düşünüyorum.

Kenarda oturduğu surece nasil hazır olacak ki. Bu altinda bir şey aramak degil geçen sene de benzerlerini yasadık. 5-0 olmuş maçta bazı şeyleri denemeyeceksin de ne deneyeceksin.
Bu illa oyuncu özelinde de değil genel bir eleştiri.
Oyuncu olmaz taktik olur, taktik olmaz farklı mevki olur.
İlla orta saha almak zorunda da degilsin. Ortaya da almak zorunda değilsin çılgınlık yap bek oynat örneğin veya bir başkası misal tete'yi 8'de, belki de sağbekte denemek için muthiş şanslar bunlar.
Bunun olması için illa oyuncu sakatlanmasi ve zorunluluktan bunları yapmamız gerekmiyor.

takımdaki en iyi 2. ortasaha normalde

Okan hocanın en büyük handikapı, bu tip gençlere bir türlü süre vermemesi.

Örneğin dün skor 3-0'a geldiğinde neyi bekliyorsun birkaç genç oyuncuya süre vermek için? Manchester United maçı öncesi, as futbolcuları posaları çıkana kadar sahada tutmanın manası nedir?

Okan hocanın en büyük handikapı, bu tip gençlere bir türlü süre vermemesi.

Örneğin dün skor 3-0'a geldiğinde neyi bekliyorsun birkaç genç oyuncuya süre vermek için? Manchester United maçı öncesi, as futbolcuları posaları çıkana kadar sahada tutmanın manası nedir?
Kadroda yoktu?

Geri
Üst Alt