#5 Eyüp Aydın

bu bebenin transferinde de sevinmiştim sanki çok iyi çıkacak gibi beklentimizi karşılayacak.

Oynamayacaksa U19 takımı ile United maçına çıksın, kondisyon kaybetmesin.

Yazık ya valla yazık

Tamam yabancı sınırı var diye Ndombele'yi sokamadık denkleme

Fakat bu çocukları ateşe atmadan et mi balık mı anlayamayız

Onlar da kendilerine bir şeyler katamazlar

Öyle ki Halil'den daha mı çok zarar verecekti

Vakti geldi artık süre bulmalı Oliveira'nın halini görünce ondan daha iyi oynama ihtimali var. Ligde yavaş yavaş hazırlamak lazım.

skor 3-0 olmuyoki süre bulsun,haftasonu yine bi duzine kacırırırz

1 sene beklemek gerekir. oyuncunun buraya adapte olmasi sart.

1 sene beklemek gerekir. oyuncunun buraya adapte olmasi sart.
Sevgili Murat sana katılmıyorum.Adapteden kastın nedir Allahinaskina futbolun dili birdir.Antrenmanlarda çok iyi olur ise eğer maçta oynamayı da hakediyordur ve çıkar oynar.Surekli aynı örneği vermekten sıkıldık ama Olivieraya katlananlar Eyüp aydınida öyle böyle görmeyi hakediyorlar.Eyup Aydın'da bunu hakediyor.Cikacak ve oynayacak.

Sevgili Murat sana katılmıyorum.Adapteden kastın nedir Allahinaskina futbolun dili birdir.Antrenmanlarda çok iyi olur ise eğer maçta oynamayı da hakediyordur ve çıkar oynar.Surekli aynı örneği vermekten sıkıldık ama Olivieraya katlananlar Eyüp aydınida öyle böyle görmeyi hakediyorlar.Eyup Aydın'da bunu hakediyor.Cikacak ve oynayacak.
Daha önce doğduğu ülkeyi kalıcı olarak terk etmemiş genç bir insanın elbette zamana ihtiyacı olacak. Futbol her yerde futbol ama hayat her yerde aynı değil. Sadece bir kaç hafta izin yapmaya geldiği ülkede düzenli olarak yaşamaya geldi. Maliyetli ve yaşı ilerlemiş futbolculara tolerans tanınmaması normal ama Eyüp Aydın'ın durumunu farklı görüyorum. Eyüp tutarsa bir çok gurbetçi futbolcunun hayali Galatasaray'a transfer olmak olabilir.

Daha önce doğduğu ülkeyi kalıcı olarak terk etmemiş genç bir insanın elbette zamana ihtiyacı olacak. Futbol her yerde futbol ama hayat her yerde aynı değil. Sadece bir kaç hafta izin yapmaya geldiği ülkede düzenli olarak yaşamaya geldi. Maliyetli ve yaşı ilerlemiş futbolculara tolerans tanınmaması normal ama Eyüp Aydın'ın durumunu farklı görüyorum. Eyüp tutarsa bir çok gurbetçi futbolcunun hayali Galatasaray'a transfer olmak olabilir.
Eğer çıkar elinden geleni yaparsa ,yıllardır yetiştiği Almanya'daki futbol kültüründen esintiler sunarsa;en azından Torreira & Melo yüreği ortaya koyarsa,hata yapsada taraftar sonuna kadar arkasında durur beğenir,olmazsa zaten kenarda oturduğu gibi oturur .Ama şunu unutmayalimki oynamadan asla olmuyor.Ayni şey Kazimcan içinde Batuhan içinde Gurpuz içinde Sirachan vb hepsi içinde geçerli .Beklemedeyiz.

Henüz hiç süre almamasını hazır değil olarak anlayabiliriz. Yeteneği bilinen ama maç tecrübesi olmayan bir oyuncu olarak geldi. Eyüp en baştan başlayacak. Önce ziraat kupasında falan süre alır. Hiç görmediğimiz için ne çıkacağı hakkında fikrimiz yok. Merakla bekliyoruz.

Orta sahadaki oyuncu durumlarına bakarsak skoru aldığımız bir maçta deneyip görmek lazım fikstürde o kadar rezalet ki bunu yapabileceğimiz İstanbulspor maçı hariç pek şans yoktu onda da skoru koparamadık. Belki Samsunspor maçında ikinci yarıya çıkarken deneyebilirdik.

Hoca gerekirse risk al bu çocuğa şans ver başka şansımız olduğunu sanmıyorum.

Geri
Üst Alt