- 16 Haziran 2010
- 202.746
- 154.475
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek deneniyormuşArkadaki Günay değil mi yav herifin elinde niye eldiven yok yav![]()
Birşey soracağım ozaman neden alınıyor bu çocuklar?istanbulspor maçında dahi oynatılmayacaksa bence hiç böyle teşebbüslere girilmesin.Bence o maç bu maç ,torreira yanında kesinlikle denenmeli .olur olmaz ona ayrıca karar veirler.Ama görmeden nasıl olacak bu işler?Katlmıyorum kesinlikle oynatılmalılar.Okan Buruk cidden böyle oyunculara süre mi verecegini saniyorsunuz? Onadigi bölgede adam olmasa bile tutar orda cok az sabs verdigi kaani oynatir, eyüp gibi oyuncular muhtemellen sansi varsa türkiye kupasinda 15-20 dakika oynatir.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha garibi de var knk. Hala Ndombelenin hazir oldugunu, kilosunun olmadigini kalibinin oyle oldugunu savunanlar varBizim muhabirler Ndombele için de inanılmaz hazır geldi falan diyorlardı antrenman sonrası. Hatta 11 çıkacak falan diyen vardı. Sonra gördük.
Hasılı kelam inşallah doğrudur.

Statü?İlk 11 olmaz fekat süre almalı
Az cok okan buruku biliyoruz, hazir oyuncu olmadikca böyle genclere sans verip riske girmez. Onun icin de pek süre alacagini ihtimal vermiyorum.Birşey soracağım ozaman neden alınıyor bu çocuklar?istanbulspor maçında dahi oynatılmayacaksa bence hiç böyle teşebbüslere girilmesin.Bence o maç bu maç ,torreira yanında kesinlikle denenmeli .olur olmaz ona ayrıca karar veirler.Ama görmeden nasıl olacak bu işler?Katlmıyorum kesinlikle oynatılmalılar.
90 dakika olmasa bile oyunun bir bölümünde oynamalı.
Ozaman Olivieara^ya talim.Az cok okan buruku biliyoruz, hazir oyuncu olmadikca böyle genclere sans verip riske girmez. Onun icin de pek süre alacagini ihtimal vermiyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oynayabiliyor.Gökdeniz’le bu yerli olarak oynayabiliyor mu
Ikisinin de Turkish pasaportlari var.Gökdeniz’le bu yerli olarak oynayabiliyor mu