#5 Eyüp Aydın

20230924_131511.webp

Okan Buruk cidden böyle oyunculara süre mi verecegini saniyorsunuz? Onadigi bölgede adam olmasa bile tutar orda cok az sabs verdigi kaani oynatir, eyüp gibi oyuncular muhtemellen sansi varsa türkiye kupasinda 15-20 dakika oynatir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birşey soracağım ozaman neden alınıyor bu çocuklar?istanbulspor maçında dahi oynatılmayacaksa bence hiç böyle teşebbüslere girilmesin.Bence o maç bu maç ,torreira yanında kesinlikle denenmeli .olur olmaz ona ayrıca karar veirler.Ama görmeden nasıl olacak bu işler?Katlmıyorum kesinlikle oynatılmalılar.
90 dakika olmasa bile oyunun bir bölümünde oynamalı.

Bizim muhabirler Ndombele için de inanılmaz hazır geldi falan diyorlardı antrenman sonrası. Hatta 11 çıkacak falan diyen vardı. Sonra gördük.

Hasılı kelam inşallah doğrudur.
Daha garibi de var knk. Hala Ndombelenin hazir oldugunu, kilosunun olmadigini kalibinin oyle oldugunu savunanlar var

Herifi tottenhamda mou ile izlemesem ben bile inanacam yapısının böyle oldugu yalanına :asd:

Birşey soracağım ozaman neden alınıyor bu çocuklar?istanbulspor maçında dahi oynatılmayacaksa bence hiç böyle teşebbüslere girilmesin.Bence o maç bu maç ,torreira yanında kesinlikle denenmeli .olur olmaz ona ayrıca karar veirler.Ama görmeden nasıl olacak bu işler?Katlmıyorum kesinlikle oynatılmalılar.
90 dakika olmasa bile oyunun bir bölümünde oynamalı.
Az cok okan buruku biliyoruz, hazir oyuncu olmadikca böyle genclere sans verip riske girmez. Onun icin de pek süre alacagini ihtimal vermiyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yakupla Burhan'da Ertem Şener havası var
Ne derlerse tersi çıkıyor
Susun ula

Geri
Üst Alt