- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Ikisinin de Turkish pasaportlari var.
Turkish?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikisinin de Turkish pasaportlari var.
Evet doğru Berkan bu açıdan önemliyidi ama bizim şımarık taraftarımız Berkan da en az Thor kadar oynasın istiyordu.torreiradan bi 500-600 dk alabilmesi lazım
berkan bu açıdan çok önemliydi
Okan Hocam üzerinde durursa ben dediğin süreleri kesinlikle alabileceğini düşünüyorum.Biz taraftarlarada çemkirmeden biraz sabretmek düşüyor.İlk hatasında Allah peygamber aşkına ÇÖP dememek gerekiyor.torreiradan bi 500-600 dk alabilmesi lazım
berkan bu açıdan çok önemliydi
çocuk et mi tavuk mu belli değil şu an, profesyonel süresi çok kısıtlı sahaya koyduğumuzda beklemediğimiz bir görüntü ile de karşılaşabiliriz olumsuz anlamda maalesef.Okan Hocam üzerinde durursa ben dediğin süreleri kesinlikle alabileceğini düşünüyorum.Biz taraftarlarada çemkirmeden biraz sabretmek düşüyor.İlk hatasında Allah peygamber aşkına ÇÖP dememek gerekiyor.
Zaten o nedenle dedim .Ama Bayern Münih altyapısından gelen bir çocuğun çok kötü olabileceğini tahmin etmiyorum.Bence bu hafta Ankaragücü maçından başlayarak en azından 30ar dak.süre vermeli.Bakalım duruşu ,topa girişi , hamleleri nasıl olacak.Belkide bizleri büyüleyecek.Kim bilir.Görmeden nasıl bilebiliriz ki.Korkmadan atacak oyunun içine.Ya vardır ya yoktur ondaki cevher.çocuk et mi tavuk mu belli değil şu an, profesyonel süresi çok kısıtlı sahaya koyduğumuzda beklemediğimiz bir görüntü ile de karşılaşabiliriz olumsuz anlamda maalesef.
ağabey bence çocuğa minimum 1 ay daha takıma, ortama, özellikle sisteme alışma süresi verilmeli.Zaten o nedenle dedim .Ama Bayern Münih altyapısından gelen bir çocuğun çok kötü olabileceğini tahmin etmiyorum.Bence bu hafta Ankaragücü maçından başlayarak en azından 30ar dak.süre vermeli.Bakalım duruşu ,topa girişi , hamleleri nasıl olacak.Belkide bizleri büyüleyecek.Kim bilir.Görmeden nasıl bilebiliriz ki.Korkmadan atacak oyunun içine.Ya vardır ya yoktur ondaki cevher.
Caferciğim seni çok iyi anlııyorum ama inan bana kaybeceğimiz hiçbir şey yok.Milyon eurolar verdiğimiz Zahaya bile sürekli zaman veriyoruz.Bu çocuktan çok aşırı bir beklentimiz yok ki zaten 250000 Euro verdiğin çocuktan milyon euroluk performans değilki beklentimiz.Futbol dili birdir.Alışma malışma hikaye .En azından bakış açısını görürüz.hamzayı Efeyi yıllardır bekletiyoruz.Turşuya çevirdik çocukları .Bence hemen girmeli oyuna.Tekrar söylüyorum vardır yada yoktur.1 ayda ne değişecek ki?Yeterki oyuna girince kırmızı görmesin , kasti adam biçmesin birde eli ayağına dolaşmasın.Hepi topu bu değil mi?ağabey bence çocuğa minimum 1 ay daha takıma, ortama, özellikle sisteme alışma süresi verilmeli.
kaybetmek çok kolay çünkü bu taraftarın olduğu yerde
Trabzonspor'un en etkili futbolcusu Mehmet Can o da gurbetçi bu sene aldılar açıkçası şans verilirse Eyüp Aydın'da benzer bir çıkış yakalayabilir.Bu çocuk bir kere fiziken hazır gözüküyor. Bu önemli bir mevzu. Bizdeki 18-19 yaşındaki adamların yanında tank gibi duruyor, maşallah.
Diğer bir yanı da Bayern A takım idmanına çağırmışsa demek ki oyun olarak da bir şeyler görmüşler, tutar tutmaz orası ayrı konu.
Kerem yerine 65-70. dakikalarda ufaktan ısındırmak lazım. Zaten ligin seviyesi yerlerde.
O çocukta ışık var gibi. Ben BJK maçında beğenmiştim.Trabzonspor'un en etkili futbolcusu Mehmet Can o da gurbetçi bu sene aldılar açıkçası şans verilirse Eyüp Aydın'da benzer bir çıkış yakalayabilir.