#5 Eyüp Aydın

Kaan ne alaka, takimin en yararli topcularindan birinin suresini niye azaltalim eyupe sure vermek icin onu anlamadim
Anlatayım .Joker Kaan 'ı kötülemek anlamında söylemedim. Demirbay'ıda aynı şekilde. Fakat yoruldukları anlarda yada son 20-30 dakikalarda bu çocuğa kesinlikle süre verilmesi anlamında dedim. 1 dakika değil.Orta sahada Torreira yanı her kim ise dinlendirmek ve aynı zamanda Eyüp'ü oynatabilmek adına.Yoksa Demirbay Ndombele'ye nazaran ; eğer bunlar arasında kıyaslama yapacaksak bende Kaan derim. Konumuz Eyüp olduğu için.Bilmiyorum anlatabildimmi Sevgili Serdar.

3-5 dakikadan nasıl anladın diyeceksiniz ama bu çocukta bir şeyler var.

En azından yarım saat süre verip bir görmek lazım artık.

Dün ikinci yarinin basinda oyuna girmeliydi. KD in yaptigi saklabanliklari bu yapmazdi ama yapsa bile en azindan genc olabilir düzelir dersin. Ama KD in düzelme sansi yok. Herif yanindaki adama pas vermekten aciz.

Ndombele, KD, Berkan falan varken buna sıra gelmez. Potansiyeli varsa bile kulübede çürüyüp gider.

25 yaşına gelmiş, potansiyeli belli Berkan yerine genç bir oyuncu kazanmak hiç iyi bir fikir değil. O yüzden oynatmayalım değil mi hocam?

kaç kurtar kendini

Anlatayım .Joker Kaan 'ı kötülemek anlamında söylemedim. Demirbay'ıda aynı şekilde. Fakat yoruldukları anlarda yada son 20-30 dakikalarda bu çocuğa kesinlikle süre verilmesi anlamında dedim. 1 dakika değil.Orta sahada Torreira yanı her kim ise dinlendirmek ve aynı zamanda Eyüp'ü oynatabilmek adına.Yoksa Demirbay Ndombele'ye nazaran ; eğer bunlar arasında kıyaslama yapacaksak bende Kaan derim. Konumuz Eyüp olduğu için.Bilmiyorum anlatabildimmi Sevgili Serdar.
Anlatabildin ama gene de kaandan dakika calinmamali diyorum bende. Demirbay ve dombele deseydin katilirdim

6 ay kiralık gitmesi taraftarıyım. İyi futbolcu olduğu topu ayağına almasından belli oluyor. Ajax da istemişse boş oyuncu olma ihtimali düşüyor. Oynamazsa yazık olur. Bu rotasyonda da oynaması zor.

Kayseri maçında en az yarım saat oynamalı, sonra Ümraniye'de ilk 11.

Yaw tamam çocuk her bulduğu dakikayı iyi değerlendirdi de ucmayin gözünüzü seveyim ..Yavaş yavaş ısınsın işte önce 20-30 dklar sonra bakılır durumuna

Eytli olsaydı bol bol şans bulurdu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp'ü kazanmamız lazım. Biz ortasahada oyun kuramıyoruz. Sanki bu sorunumuzu çözebilecek meziyetler var kendisinde.

Yaw tamam çocuk her bulduğu dakikayı iyi değerlendirdi de ucmayin gözünüzü seveyim ..Yavaş yavaş ısınsın işte önce 20-30 dklar sonra bakılır durumuna
ya bir maçta ilk onbir başlasın sözgelimi de kötü başlasın. gayet olabilir.

bu çocuk ilk şansında kötü oynasın, kellesini isteyecekler tam olarak da şu an "eeabiee yeeaa eyüp yeeaa" diyenler olacakır.

Bu tip genç oyuncuları iç saha maçında sahaya sürmek en doğru olanı. Potansiyelini biliyoruz sorun bunu gösterebilmesinde ve bunun içinde güvenip süre vermek lazım

Ndombele, Kerem D, Toreira, Kaan derken zaten alacağı süre azdı. Berkan hamlesiyle iyice yok oldu. Okan hoca zaten oyuncu kazanma konusunda “zorunlu kalmadıktan sonra” risk alan bir antrenör değil.

Geri
Üst Alt