- 12 Temmuz 2022
- 1.951
- 1.032
- 528
sol ayak bir de almancı olmasıAdamın kariyerinde sol bek oynamışlığı 1 kere bile yok, neye göre sol bek başlamalıydı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sol ayak bir de almancı olmasıAdamın kariyerinde sol bek oynamışlığı 1 kere bile yok, neye göre sol bek başlamalıydı ?
Yarın ki maçta ilk 11 de bekliyoruz gencomuzu.
Bugüne kadar hangi oyuncumuz kiralık gidip döndüğünde mükemmel oynadı.Ben hatırlamıyorum.Aldığı süre içerisinde yaşına göre olgun bir futbolu olduğu izlenimi verdi. Aldığı süre artmalı, eğer süre konusunda önünü açamayacak isek en azından kiralık gidip, değerlenmesini sağlamalıyız.
Emin Bayram için oldukça faydalı oldu kiralanması. Doğru takıma ve oynatma şartı ile kiralık gider ise faydalı olur kanaatimce. Mevcut merkez rotasyonunda süre bulsa dahi genellikle düşük süreler olacaktır, genç bir isim için pek lehine olmaz. Elbette süre verilecek ise teknik heyetin planlaması dahilinde ise zaten kalacaktır Eyüp.Bugüne kadar hangi oyuncumuz kiralık gidip döndüğünde mükemmel oynadı.Ben hatırlamıyorum.
Bu çocuk birşekilde oynayacak/oynamalı.Bize kesinlikle faydası olacak.Görünen köy kılavuz istemez.
Katılıyorum süre alacaktır ama bahsettiğimiz konu Sanchis'i / Nelsonu gönderip direkt oynatabilirmisin Emin Bayram'ı. Vallahi dün Real maçında gencecik çocukları izleyince içi açılıyor insanın.Ben kesinlikle bu çocuklar takımdalarsa eğer oynatılmaları taraftarıyım.mesela solbekte Süleyman Luş vardı. Çocuğu izleyemeden gitti. nerede bilmiyoruz. Belkide şuan yaramıza merhem olacaktı.Bizde "ama herkeste" sabırsızlık yüzdesi %0Emin Bayram için oldukça faydalı oldu kiralanması. Doğru takıma ve oynatma şartı ile kiralık gider ise faydalı olur kanaatimce. Mevcut merkez rotasyonunda süre bulsa dahi genellikle düşük süreler olacaktır, genç bir isim için pek lehine olmaz. Elbette süre verilecek ise teknik heyetin planlaması dahilinde ise zaten kalacaktır Eyüp.
Üstad, iyi niyetli yaklaşımını anlıyorum; ancak şampiyonluk yolunda ufak sendelemede yaş olarak genç isimler bir kenara çok tecrübeli isimler dahi zorlanabiliyor psikolojik eşik olarak. Yani ne yazık ki iklim gereği genç isimlere uygun değiliz. Bir gün belki diyelim. SaygılarKatılıyorum süre alacaktır ama bahsettiğimiz konu Sanchis'i / Nelsonu gönderip direkt oynatabilirmisin Emin Bayram'ı. Vallahi dün Real maçında gencecik çocukları izleyince içi açılıyor insanın.Ben kesinlikle bu çocuklar takımdalarsa eğer oynatılmaları taraftarıyım.mesela solbekte Süleyman Luş vardı. Çocuğu izleyemeden gitti. nerede bilmiyoruz. Belkide şuan yaramıza merhem olacaktı.Bizde "ama herkeste" sabırsızlık yüzdesi %0