#5 Eyüp Aydın

Aldığı çok az sürede hal ve hareketleri, temposu, oynama iştahıyla filan hiç ışık vermedi. GS seviyesine çıkabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Takımda süre bulması imkansız gibi bir şey. Kiralık gidip kendisini ispatlaması gerekiyor.

Gerçekten anca bir yerlerde düzenli oynarsa belki biraz tempo kazanıp, fitleşip, az da gelişip rotasyon oyuncusu olabilme ihtimali var. Oyuna girip bir korner attı diye övüldüğü maçlarda da pek bir ışık vermemişti bence. Çabukluk, çeviklik, hız, tempo vs zaten hiçbiri yok, top falan zaten süremez, azıcık bir pas tekniği var ama onla da anca yan pas yapar gibi. Aman aman bir yetenek de yok. Nesi var ben anlamadım izlediğimiz kadarıyla.

Başka mevkilerde denensin diyen olmuş; o fizikle stoper olmaz, o çabuklukla bek ve kanat da olmaz, santrafor falan zaten olmaz, o kısmi yetenekle ofansif orta saha da olur gibi durmuyor açıkçası...

Biz böyle gencleri neden aliyoruz ki? Genc oyuncuya süre vermeyi sevmeyen bir hocamiz varken? Okan buruk olmus oyuncu istiyor, olmamis genclere birsey ögretmek istemiyor. Aliyorsak bu tür oyunculari direkt bir iki yil kiralik gitmesi gerek ki gelistirsin kendini.

"Yoksa Kadroda kösede kalıyor, tıpkı bir ev sahibinin begenmediği ama atmaya kıyamadığı bir hediye gibi."

Anladık bu sene asla oynayamayacaksin.O nedenle yol henüz yakınken git oynayabilecegin bir kulübe ve maç ivmesi kazan.Kszananlarada pek birşey olduguda yok ama umalimki olsun.

Bunun yerine geçen sezon başakşehirde kiralık oynayan bjk altyapısı çıkışlı büyük potansiyelli emirhan ilkhanı kadroya katmak lazım.
Bunda gram potansiyel yok tavanı belli.

Okan hocamın genç ve potansiyelli yıldız adayı aldırıp oynatmama fetişine kurban giden bir futbolcu daha *-*

Bunun bileti kesildi herhalde? Yusuf ile Efe bile daha cok oynuyor artik.

Okan Hocanın yok saydiklarindan maalesef geçen sene şans veriyordu ki çocuk skor katkısı bile vermişti ama nolduysa Okan hocanın inadına takildi

maç başlığı sandım.

eyüp - aydın

Torpilli veledin 60 dk süre aldığı kupa maçında 1 saniye bile süre alamaması ilginç oldu

Bu çocukta torpilsizliğin yanı sıra ciddi tembellik var galiba geçen sene süre bulduğunda da sahada boş boş dolanıyodu

Şoray Uzun bu kadar gezmedi Anadolu'yu.

Kiralık gitsin. Anadolu takımlarında görelim. Bizde çok iyi anlayamıyoruz potansiyelini oyuncuların. Yunus’un Adana’da gösterdiği performans gibi bir şey çıkabilir.

Tek hatırladığım çok ağır bir oyuncuydu.

Abicim hoca sana şans vermiş neden geri koşmuyorsun yenen golde rakibi takip etmiyorsun adamını?

Nasıl topçu olcan sen birader ya.

Geri
Üst Alt