#5 Eyüp Aydın

Zaten sözleşme 2026'da bitiyor

Yazın kiralık falan gitmesinin bi anlamı kalmayacak sözleşme uzatacağımızı da sanmıyorum

Satarız bi yerlere herhalde. Yazık

250 bine aldik, zarar etmeden veririz bir yere
üzüldüğüm zarar değil ki heis

bu çocuktan değerli bir orta saha oyuncusu yaratabilirdik

Bayernlilere göre Stiller yahut Pavlovic'ten çok bi kalite farkı yokmuş, oyun görüşü de iyi

yerli orta saha sıkıntısı var genel olarak, iyi Türk orta saha oyuncusu yok gibi şu an bu yaş grubunda

ona üzülüyorum

Bayernlilere göre Stiller yahut Pavlovic'ten çok bi kalite farkı yokmuş, oyun görüşü de iyi

yerli orta saha sıkıntısı var genel olarak, iyi Türk orta saha oyuncusu yok gibi şu an bu yaş grubunda

ona üzülüyorum
Yurt disindan birini getirecegimizi düsünüyorum. Bir kac genc oyuncu var.

Yunus Emre Konak (2006)
Mert Kömür (2005)
Emirhan İlkhan (2004)
Umut Tohumcu (2004)
Muhammed Damar (2004)

Yurt disindan birini getirecegimizi düsünüyorum. Bir kac genc oyuncu var.

Yunus Emre Konak (2006)
Mert Kömür (2005)
Emirhan İlkhan (2004)
Umut Tohumcu (2004)
Muhammed Damar (2004)
Kömür Tohumcu ve Damar'ı bilmiyom
Y.E.Konak ilk izlediğimden beri beğendiğim biri çok istedik ama Brentford suyunu sıkmadan salmaz o adamı. Dervişoğlu için bile ne taklalar attırdılar bize. Bir de büyük sakatlık yaşadı ne durumda bilmiyom şu an yani ama o çocuk kalite
Emirhan'ı da bayadır istiyom ama o da pis sakatlandı. Yine de isterim ama bence bu adam biraz daha 8/10. Bulması zor olan yerli orta saha 6/8

ona üzülüyorum
bugun mental olarak sınıfta kaldı benım için ali,bi yol olmaz bu çocuktan yatıp para alayım sene sonu almanyada yerım kafasında
biraz oynama istegi olsa eyübe koşa koşa gider ve oynardı
bu mentaldeki oyuncudan bi halt olmaz benzer şey yusuf icinde geçerli

bugun mental olarak sınıfta kaldı benım için ali,bi yol olmaz bu çocuktan yatıp para alayım sene sonu almanyada yerım kafasında
biraz oynama istegi olsa eyübe koşa koşa gider ve oynardı
bu mentaldeki oyuncudan bi halt olmaz benzer şey yusuf icinde geçerli
Yusuf bizde dakika alacak kadar iyi olduğunu gösterdi bence ama bu gitmeliydi

Orta olsun, şut olsun topa iyi vurduğu bize gelmeden önce de bilinen, konuşulan bir şeydi ama başka öne çıkan hiçbir özelliğini göremedim açıkçası; hatta hız, çabuk düşünme, temaslı oynama vs konulardaki bariz defoları pek düzelebilecek gibi de gelmedi bana. İşte tam da böyle epey kalemde eksikleri olan birinin bunları gidermek ve kendisini ispatlamak için oynayabileceği bir takıma gitmesi gerekirdi. GS seviyesinde bir takımda oynaya oynaya yapamaz, hiçbir TD de denemez, kusura bakmayacak.

Yusuf konusunda da iyimser olamıyorum. Gençlerden asıl merak ettiğim Gökdeniz. İzleyebildiğim çok kısa sürelerde bir kıvılcım vermişti ama onu da bir daha izleyemedik.

sol bacaga cok iyi ama ondan haric pek ozel birsey goremedim bunda oynadigi 60 dk falan

gecen sezon da 3 dk mi ne oynamisti iste kornerden yaptigi assisti hatirliyorum

yetersiz ama demirbay yerine kendisi oynasın daha iyi

Bu seviyede oyuncuları Galatasaray'a yakıştıramıyorum. Bu tarz oyuncular rotasyonda bile olmamalı. Yusuf Demir vs falan kalsın demek, Galatasaray seviyesini düşürmek demektir.
Yusuf en matnikli oynayandi bu maçta. Gerisini sen düşün

Git bir yerlerde top oyna da görelim birader. Yunus kiralık gitmese şimdi olduğu konuma gelemezdi. Bizde 7-8 iyi maç çıkardın mı 2-3 milyonluk sözleşme isteyebiliyorsun. Easy money bro..

Geri
Üst Alt