#5 Eyüp Aydın

1 senesi kaldı, bir yerlere satmalıyız.

Lig içinde başka bir takımda görmek lazım bonservisiyle vereceksek belli bir miktar karşılığı geri alma maddesi yada önceliği konulmalı

Satılmıyor
Kiralanmıyor
Maç kadrolarına alınmıyor

Samsunspor istedi. Kiralık veririz dedik. Sözleşmesinin bitmesine bir sene kaldığı için kiralık olmadı. Sözleşmesini uzatmak istedik. Sözleşmesini uzatmadı.

Adamı oynatmiyoruz gider tabi oynayıp güzel paralar kazanan hatta kaptan olanlar bile gitti
Bazi insanlar para için ruhunu satar gidenler ruhunu paraya satanlar

3 sene kulüpte kalırsa altyapı kontenjanına yazılabiliyormuş sanırım. O yüzden gönderilmiyordur bir yere.

Samsunspor istedi. Kiralık veririz dedik. Sözleşmesinin bitmesine bir sene kaldığı için kiralık olmadı. Sözleşmesini uzatmak istedik. Sözleşmesini uzatmadı.
Hayır bonservisiyle veriyorduk sonradan alım maddesiyle.

Bu alman kökenli arkadaş gitmek istemedi paşamız istanbulda karı kız ayıklayacak almanyadan hatunlar nasıl getirecek samsuna 15 dakikada tüm şehir öğrenir.

Kardeş selam sen orta saha mıydın?

Gitse forma numarasini Ilkay'a veririz

Şöyle çoluk çocuğa en güzel numaraları veriyorlar deliriyorum arkadaş. Sırf gitmesini 5 numara boşalsın diye istiyorum. Metehan 3 bu 5 ondan sonra singo 90 giyer, lemina 99 giyer.

Bu maça çıkmadığı için hala numarası elinden alınabilir. Tff tarafından sadece lisansı verildi kulüp olarak numara tam olarak gönderilmedi.
Maç kadrosuna dahil edilmediği için forma numarasının elinden alınması için bir engel bulunmamakta.

Bu maça çıkmadığı için hala numarası elinden alınabilir. Tff tarafından sadece lisansı verildi kulüp olarak numara tam olarak gönderilmedi.
Maç kadrosuna dahil edilmediği için forma numarasının elinden alınması için bir engel bulunmamakta.
Bizim kulüpte bundan haberi olan birisinin olduğunu sanmıyorum. Çünkü giden oyuncuların numarası bile başkasına verilmiyor.

Geri
Üst Alt