Cevap: #5 Gökhan Zan

Bu omuz çıkmasının kesin bir devası yok mudur?

Aslında sadece omuzundan problemi var yani gören de her yerinden sakatlanıyor zannedecek.

30076_123920107641274_122060291160589_173557_7697156_n.jpg

Adam ölmeden önce bunları görür film şeridi gibi.

Sol alttaki resim sanki "uuufff te gel" dercesine degil mi?

Geçen gün otelde ışığı yakmak için kalkmış,tam lambaya basarken sağ el işaret parmağı zarar görmüş,çekilen Mr'lar 3 ay lambaya basamaz raporu vermiş doktorlar çok üzücü gerçekten...

Omzu düzelirse umutluyum kendisinden ciddi anlamda.

Bu adamın yerine genç gelecek vaadeden birini koysak daha çok işe yarayacaktır. Hem ilerisi için hem şimdi için kazanç olur çünkü şu anda 4. yedek gibi duruyor takımda. 4. yedek durabilecekde gençler muhakkak çıkarabiliriz.

Benim Gökhan'dan fazla umudum yok açıkcası. Sakatlık problemi olmasa dahi, oyun zekası üst düzey değil. Fiziği gayet iyi olsada bunu kullanamıyor. Milli Takım'ın da stoperi ama ona umut bağlamak yanlış olur.

Benim Gökhan'dan fazla umudum yok açıkcası. Sakatlık problemi olmasa dahi, oyun zekası üst düzey değil. Fiziği gayet iyi olsada bunu kullanamıyor. Milli Takım'ın da stoperi ama ona umut bağlamak yanlış olur.

Burası doğru, fakat oyun zekası elimizdeki stoperler içinde en iyi 2. diyebiliriz.

Gökhan'ı bu takıma alanlara sormak lazım : Gökhan bugüne kadar ne yapmış ? diye.

Gokhan bu sene Neill'in yaninda mukemmel oynadiginda bu mesajlarin hepsini noter huzurunda basiniza kakacagim. :o

Geri
Üst Alt