Cevap: #5 Gökhan Zan

Gökhan Zan milli takımın banko oyuncusu olur,ama ampute milli takımının.

Allah Rızası için futbolu bırak!

Kıcı kırık adamlar derlerya o tabire cuk oturuyor senden medet umuyorsak vah halimize

Servet'i kesemeyecekse hiç durmasın buralarda.

sakatlıktan kurtulduğu an keseceğini söyledi... ne zaman spor haberlerini dinlesem g.zan sakatlığı nedeniyle antremana katılmadı diyorlar, adam bunu huy edinmiş futbol kariyeri 15 sene falansa bunun en az 10 senesi sakat olarak geçmiştir.

biz onun hastane borçlarını ödemekten iflas ettik anasını satayım!!

Gökhan'a ihtiyaç duymamız şu anda defansın durumunu özetliyor.

Gökhan Zan takımdan giderse bizim yönetim onun gibi sakat adamı bir daha nerden bulacak arkadaşlar, kalsın takımda. :D

Yedek kulübesinde bile sarı kart görmeyi başardı.Sezona istekli başlayan nadir futbolcularımızdan.:)

Servet duman halde, kafası başka yerlerde kesinlikle. Performans olarak çok kötü durumda olan bir Servet'in arkasında beklemesi ilginç bir durum. Bana kalırsa Neill'in yanında oynatılması gereken bir numaralı adamdır. En azından sakatlanana kadar. Denemeye değer. Artık bu takımda bir şeylerin değiştirilmesi lazım. Servet'den daha beter oynayacağını düşünmüyorum en azından.

Servet duman halde, kafası başka yerlerde kesinlikle. Performans olarak çok kötü durumda olan bir Servet'in arkasında beklemesi ilginç bir durum. Bana kalırsa Neill'in yanında oynatılması gereken bir numaralı adamdır. En azından sakatlanana kadar. Denemeye değer. Artık bu takımda bir şeylerin değiştirilmesi lazım. Servet'den daha beter oynayacağını düşünmüyorum en azından.

Neden Ali Turan değilde Zan? Stoperde denenme hakkı Ali Turan'ındır.

Neden Ali Turan değilde Zan? Stoperde denenme hakkı Ali Turan'ındır.

Oda olabilir, yeterki Servet oynamasın. Ama Ali-Neill biraz kısa kalabilir diye düşünüyorum. Ali'yi stoper olarak o kadar çok izlemediğim için Gökan'ın oynamasını istiyorum. Gökan ön tarafta hamle yapabilen bir Stoper. Neill ile beraber iyi bir ikili yakalayabilirler. Ayrıca topu Ali'den daha iyi kullanabileceğini düşünüyorum. Dediğim gibi birşeylerin değişmesi lazım. Hadi Hakan Balta'nın o kadar lüx alternatifleri olmadığı için her maç mecbur oynatmak zorunda kalıyoruz. Ama bir o kadar berbat Servet'i oynatmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Arkasında bekleyen adamlardan çok çok farklı değil açıkçası.

Geri
Üst Alt