Cevap: #5 Gökhan Zan

Kaç maçtır 90 dakika oynuyor ya şaşırıyorum :D

maç başı artı yıllık cüzzi bir rakam ile kalmalı takımda piyasada yerli stoper yok adam iyi bir yedek olur ve gökhan efendi biri iyi bir profesyonel yedek kalsa da sorun çıkarmaz. ama servet yedek kalırsa sorun eder...

Gökhan > Servet ah bir de şu sakatlıkları olmasa.

Golünü attın güzzelde neden önünden geçen topu izlersin arkadaş :D

222877_10150166351992970_81537202969_6619783_2796584_n.jpg

Tartismaya bile gerek yok. kalmali. piyasada stoper yok. Iyi olanlari takimlari birakmiyor zaten. Hem daha yasi da genc sayilir. 2-3 yil daha takimda kalmali.

tabi canım kalsınlar. daha intihar edecek duruma gelmedik. şakamı yapıyorsunuz ya. piyasada yerli oyuncu kalmamış. kim oynasa bunlardan iyi oynar. yedigimiz gole dikkat edin. servet ve gökhanın mükemmel yedirdigi gol vardı dün.servet 2 kere hata yaptı gökhan avult cizgisine kadar gitti. lan bunları kafaları bukadar calısıyor. daha dogrusu calısmıyor. bunlardan kurtulmadıgımız sürece biz hep böyle golleri yeriz. hala kalsın deyip durmayın. sinir oluyorum.

Bu aksam her futbolcunun topigi güncellenmis, fakat Gökhan'inki güncellenmemis.. Ben forumda olsam, ilk bu adamin topigini güncellerdim... Vallahi son haftalarda seyretmekten keyif aldigim tek Galatasarayli futbolcu oldu kendisi, saka yapmiyorum...

Oyunu kurmasi, sogukkanliligi, saha içindeki durusu falan dört dörtlük.. Bir kere top teknigi çok iyi, Servet'ten çok çok daha iyi, aslinda yaninda iyi bir Neill'le çok harika bir ikili olusturabilirdik... Sakatligi da bu aralar geçmis gibi, zirt pirt sakatlanmiyor... Eger istikrar saglarsa, ben seneye onu stoperlere yazarim, yanina da kaliteli bir adam alirim, 5 yil bozmam o ikiliyi ama iste sakatligi var... Belli yarin geri nüksedecek, tekrar 6 ay sahalardan uzak kalacak, iste bu riski alamayiz..

Gökhan Zan'ın sakatlık sorunu olmasa, Servet'den fln çok daha iyi stoper zaten, bunun aksini düşünen yoktur. Ama ah işte şu sakatlık konusunda bi garantisi olsa, seneye stopere 1 adam alsak yetecek.

Aslinda makul bir yillik ücret ve/veya maç basi parayi kabul ederse sözlesmesi 1 veya 1+1 yillik uzatilabilir. Anadolu kulüplerine veya dandik bir Avrupa kulübüne gitmektense Gökhan'in bu teklife sicak bakacagini düsünüyorum.

Çok iyi değil ama kesinlikle Servet'ten 3-4 gömlek üstün bir oyuncu. Yedek kadroda tutulması problem yaratmaz. Sorun da çıkarmaz diğer hırt gibi.

Türkiyenin Yerli Olarak En iyi Stoperi Ama Devamlılığı 0

Her sozlesme bıtımı aynısını yapıyor sozlesme yenılendımı gıne sakatlanır bundan adım gıbı emınım aldanmayın bu adama...

Bu adama güvenilmez Ferdinand gibi oynasa kalan 3 maçta yol verilmeli..

Hayatının yüzde doksanını sakat olarak geçiren, bunun üstüne bir de milyonlarca lira paramızı alan adam mı en iyi stoper? İyi stoper dediğin adam yılda 30 maça çıkar, bu adama yılda bi kaç maça çıksın diye mi onca para veriliyor. Getirelim puyolu, otursun kulübede, hiç maça çıkmasın, bizde ona iyi stoper diyelim.

Böyle çürük elmalardan artık kurtulmak lazım ve öyle bir kültür oluşturulmalı ki, Galatasaray bir daha sakat, işe yaramayan, şımarık, çalışmayan oyuncu bozuntularının elinde oyuncak olmasın. Galatasaray oyuncusu olmak isteyen herkes eşşek gibi çalışması gerektiğini bilsin. Müzmin sakat olanlarda gitsin başka kapıda ekmek arasın. Ama bunların olması için ibretlik temizleme operasyonunun yapılması lazım.

Geri
Üst Alt