Cevap: #5 Gökhan Zan

Geçen hafta gole kadar iyi oynamış sonra bozmuştu. Bu gece kritik yerlere ayağını soktu. Yeni bir defans hattı için iyiydi.

Servet'ten çok daha iyi. Bugün de çok beğendim kendisini.

Defansına bişey demiyorum ama neden her topu ileri şişip durduğunu açıklamak mümkün değil..2 pas deneseniz nolur sanki..Niye tüm toplar elmandere doğru ??

Valla servetden daha iyi olduğu kesin.

Ebue eğer defansın solunda oynayabiliyorsa (madem joker oynamalı bence :D), takım defans bloğu şu şekilde denene bilir

Uifalusi - Gökhan- Semih/Ceyhun - Ebue

Bu şeklde takımdaki Balta sayısı birazcık azaltılmış olur.

Ali Ece: "Galatasaray'da Gökhan Zan problemi var. Beşiktaş'ta oynarken de Beşiktaş'ta Gökhan Zan problemi vardı..''

:yenieek:

berbat oynadı bu herifide bugün herkez beğenmis bu forumda enteresan..

Berbat ya bu kadar panik bir stoper ne yapabilir ki..

Hiç baskı yokken topu taça atması adeta ben bu takıma layık değilim dedirtti.

O kadar abartmayın berbat falan da değildi.

Fena değildi.Ben beğendim.Servet'ten iyi durumda.

uğur uçar sol bek de ankaragücünde fena oynamıyor iyi oynuyor balta gibi adamlar yüzünden harcadık semih kaya yı da bu cam adam yüzünden harcamayalım

gökhan zan ı oynamakla semih gibi adamların hakkını yiyoruz bence

bilmiyorum abartıyormuyum ama tam bir güvensizlik abidesi. kötüydü rakip sahada hava topuna çıkıp ayakları üstüne düştüğünde sakatlandı adam. sürekli sakatlanma korkusu yaşıyor. bu durumda hamle yapmasını engelliyor. korkak oynuyor. rakip kaçırıyor. panik yapıyor vs. vs. bu takımda semih varken gökhan oynamamalı.

Gökhan adam markajında berbat

Topu oyuna sokmada berbat

Kafa toplarında iyi değil

İkili mücadele sakatlanan kendi olur

Ee bumu stoper!

Defolsun ya bedavadan para kazanıyor yok yere kendinde yer buldu cam herif.

Servetle karşılaştırınca kafa toplarında iyi topu oyuna sokmada kat kat daha iyi adam markajı Servetle kafa kafaya çıkar,,bunlar olsa bile benim de tercihim Gökhan veya Servet asla değil stoperde..İki stoper olarak Eboue-Ujfa önerim hala devam ediyor..Sabri - Balta bekde idare ederse bence daha sağlam bir dörtlü olur!!!

siz nasil mac seyrediyorsunuz bende onu anlamiyorum

bariz elimizdeki en iyi stoper

ha daha iyi alalim derseniz hayir demem

ama durum bu

Servetten daha iyi.Bunu bilir,bunu söylerim.

Servetle karşılaştırınca kafa toplarında iyi topu oyuna sokmada kat kat daha iyi adam markajı Servetle kafa kafaya çıkar,,bunlar olsa bile benim de tercihim Gökhan veya Servet asla değil stoperde..İki stoper olarak Eboue-Ujfa önerim hala devam ediyor..Sabri - Balta bekde idare ederse bence daha sağlam bir dörtlü olur!!!

bende eldeki kadro için sağ bek ujfa önünde eboue ortada servet ve semih solda çağlar yada hakan farketmez (al birini vur ötekine misali) ama artık hakan a küfretmek istemiyorum çağlar oynasın. 4 lüsünün oynamasını istiyorum. servet gökhan kıyaslamasında da servet diyorum. çünkü gökhan artık sakatlanma korkusu yüzünden ikili mücadeleye girmekte zorlanıyor. rakibine yakın duramıyor. ayağını topa uzatamıyor. çünkü alacağı bir darbe ile sakatlanmaktan korkuyor. servet gökhandan iyidir.

Geri
Üst Alt