Cevap: #5 Gökhan Zan

çapsız futbolunu bir kez daha gözler önüne serdi ama Servet düşmanlarından aferin alması için bu bir engel değil tabii.Ne vücüdunu koyabiliyor ne de sürekli vurgulandığı gibi süpersonik iyi bir ayak içi var.Shelton'un maskara ettiği pozisyonda Servet olsa 5-10 sayfa aynı pozisyon yazılırdı.

valla bana göre bu macta iyi oynadı. goldeki hata musleraya aittir. musleranın geldigini görünce bırakıyor gökhan topu. orda onun sucu yok.

ilk sayfadaki yorumlarla son sayfadaki yorumları okudumda gülünecek bir durum yok ama yinede komik bir durum ortaya çıkmış

Al Servet'i vur Gökhan'a.İkisi de lesh oğlu leshler.3 yıldır oyun bilgisi yüksek Türk Stoper lazım.Oyun bilgisi yüksek bek lazım dedim.İnadına kimse alınmadı,tanıma uyan tek isim Meira yarım devrede harcandı(ki o da defansif açıdan vasattı) . Yıllardır dedim statik değil hızlı ve bitirici kanat oyuncularına ihtiyacımız var inadına yeteneksiz hızlı ve bitirici olmayan veya ağır oğlu ağır kanatlar getirdiler.Durarak ama zekasıyla oynayan tek farklı oyuncumuz Arda'yı da mecburen gönderdik kaldık kanatsız.Yıllardır diyorum orta sahaya Selçuk İnan lazım,Melo tarzı tamamlayıcı lazım HAYRET ALDILAR,ama aylardır diyorum ikisi yetmez,onlardan farklı olarak hem hucum hem savunmayı becerebilen TEMPOLU oynayabilen bir yabancıya daha ihtiyacımız var diye,yine işimizi eksik yaptık.

Kısaca yine diyorum hep dediğim gibi

1-Sol bek (Yabancı)

2-Türk Stoper (Oyun zekası Servet'den iyi,savaşçı)

3-Yabancı orta saha(en az 10 gol 10 asist yapacak,savunma ve hucum ile bağlantıyı sağlayacak)

4-Yabancı kanat (Hızlı,bitirici,en az 10-12 arası gol 10-15 arası asist yapacak)

Ha bu arada Gökhan Zan+Servet'e ne mi olacak ya 18 oyuncusu olmayı kabul edecekler,kabul etseler bile yazı tura ile birini göndereceğiz sadece 18'e girecekler.Bu kadar basit.Sabri derseniz onun 18'e girmesine bile ta-ham-mül edemiyorum artık.

İleriye pas atmayı bırakırsa daha iyi olacak.

2-3 pas hatası yapmasına rağmen Servet'den iyi bir stoper olduğunu yine kanıtladı.

bu macta servet olsa eskisehirden oyle bir pres yerdikki aklimiz sasardi

2-3 pass hatasina takilmayin

takimi rahatlatan servetin aklinin ucundan bile gecirmeyip taca yada rakibe tepikleyecegi toplarla ruyaya yatin

Servet'ten iyi degil, Servet'ten atletik oldugu icin fark yaratıyor. Bunların ikisini toplasan, hatta üzerlerine Urfalı'yı eklesen yine bir Song veya Tomas etmez.

Saçma sapan bir pas hatası yapabileceğini devre arsı söylemiştim.Bu maçta normalin çok üstünde yük bindi oyun kurma konusunda.Elbet hata getiricekti bu.

Savunma kısmında işin çok kritik bir müdahalesi vardı ilk yarı ama fazla iyi gözükmedi.Yerine diğer yerli stoperimiz olsaydı kesinlikle top falan oynayamazdık bugün.Kim ne derse dein ayağı baya iyi.Mental sorunları var o ayrı.

Servetvari hatalar yaptı. Çok şükür ki ayağı kötü değil hızlı çıkarabiliyor tek topla takımı. Yaslanma anlamında fena değil devre arasına kadar idare edebilir bizi. Eğer bek oyuncularımız topa hakim olma becerisine sahip olsa bugünkü hatalarıda yapmazdı bence.

Bugün Servet oynasaydı bu takım böyle tempo yapamazdı.

Gökhan bugünkü oyunuyla bu takımın en iyi ikinci stoperi net!

Gole rağmen berbattı.Rakibe ayağa pas.

mümkünse ileri oynasın,önünde melo selçuk oynadıkça en fazla 1 hata yapar,bugünkü gibi.

8. dakikadaki 2 saniyede peşpeşe 2 müdahale yapması, attığı goldeki kafa vuruşu Servet 'ten üstün olduğunu zaten ispat eder. Ama bazen çok tehlikeli paslar atıyor. Her maç en az 1 tane yapıyor. Bunları bırakması lazım.

Geri
Üst Alt