Cevap: #5 Gökhan Zan

Servet'in yerine gelişiyle takıma bereket geldi beyler. Son 4 maçta yediğimiz tek gol kornerden .

niye ust duzey degilmis

bence oldukca ust duzey su haliyle

Her maç 1 banko hatası var ama olsun çok memnunum. Servet'i ikiye katlar.

Bireysel kaliteyle alakası yok bence durumun. Takım savunmasını iyi yapıyoruz. Servet de olsa bu kadar sırıtmazdı bana göre. İşleyen düzeni bozmamak adına Zan'ı oynatıyor Terim.

Bireysel kaliteyle alakası yok bence durumun. Takım savunmasını iyi yapıyoruz. Servet de olsa bu kadar sırıtmazdı bana göre. İşleyen düzeni bozmamak adına Zan'ı oynatıyor Terim.

Gökhan´in kafa vuruslarindaki zamanlamada mi takim savunmadan mi kaynaklaniyor?

Kritik yerlerde,iyi top cikarmasi da mi takim savunmadan kaynaklaniyor?

Kendini her topa atmasi,cesur yürekli oynamasida mi?

Topu hizli kontrol etmesi de mi? (Servet topu kontrol edene kadar,Necati gol atmisdi)

Takim savunma dedigin,orta sahada pres yaparak top kaparsan,rakibin kilit oyuncularini 2-3 adamla oyundan düsürtürsen...ben buna Takim savunma derim.

Gökhan´in son maclari kesinlikle bireysel kaliteden kaynaklanior.Ujfa ve Zan cok iyi ikili oldular.Belki de su an takimda ilk oturan mevkidir.

Gökhan´i kücültmeye gerek yok.Serdar Aziz´in fazlasi ney?Yok bizim oyuncumuzya,degerini bilmeyz.

bencede gökhan zan ujfalusinin yaninda süper oynuyor.. her mac hata yapiyor ama kritik müdahaleleride cok oluyor.. sakatlanmadigi sürece servet kesemez zani.. SIKIYOSA sakatlansin terimden dayak yer :D

Gökhan´in kafa vuruslarindaki zamanlamada mi takim savunmadan mi kaynaklaniyor?

Kritik yerlerde,iyi top cikarmasi da mi takim savunmadan kaynaklaniyor?

Kendini her topa atmasi,cesur yürekli oynamasida mi?

Topu hizli kontrol etmesi de mi? (Servet topu kontrol edene kadar,Necati gol atmisdi)

Takim savunma dedigin,orta sahada pres yaparak top kaparsan,rakibin kilit oyuncularini 2-3 adamla oyundan düsürtürsen...ben buna Takim savunma derim.

Gökhan´in son maclari kesinlikle bireysel kaliteden kaynaklanior.Ujfa ve Zan cok iyi ikili oldular.Belki de su an takimda ilk oturan mevkidir.

Gökhan´i kücültmeye gerek yok.Serdar Aziz´in fazlasi ney?Yok bizim oyuncumuzya,degerini bilmeyz.

Abartacak bir şey yok orda. Tamam oynayarak daha iyiye gidiyor ama zaten takım savunması iyi, Servet de sırıtmaza getiriyorum olayı.

Thuram----Servet--Puyol----Maldini

Essien----Viera---Makalele---Emerson

Servet böyle bir defans ve ortasaha hattında bile sırıtır hatta kahkaha bile atabilitesi var.

Zan bu saatten sonra ilk 11'i bırakmaz.

Güzel oyununu pas hatasıyla süsleyen bir kardeşimiz. Başarılı.

Gökhan Zan:Tekniği idare eder,mücadele sıfır.

Servet:Tekniği sıfır,iyi mücade eder.

Aralarında ki fark.

Gökhan Zan takımın en çok mücadele oyuncularından. Bu konuda gram şüphem yok.

Tek kelime ile ''Error Prone'' bu adam.Ama Servet'den daha iyi alan markajı yapıyor allah için.Birebir kalırsa ikisi de lesh zaten.Ujfalusi olmasa Zan bize en az 3 gol yedirmişti ekstradan tek başına ya.

Gökhan Zan daha bilerek oynuyor Servet'ten ama tabiki yetersiz. Ama Servet'ten iyidir.

İyi oynarken hata yapıyor, hata yaptıktan sonra iyi oynuyor felan garip bir oyuncu ama Servet'e tercih ederim. Hiç olmazsa kötü oynarken kritik bir yerde müdahalede bulunabiliyor zaman zaman.

Gökhan Zan:Tekniği idare eder,mücadele sıfır.

Servet:Tekniği sıfır,iyi mücade eder.

Aralarında ki fark.

Gökhan Servet 'ten 2 kat daha çabuk olduğundan 2 kat daha fazla mücadelesi var. Mücadeleden anladığınız rakibi kucağına alıp taça atmak ise ona güreş derim ben.

Geri
Üst Alt