Cevap: #5 Gökhan Zan

o macda mehmet güvende ortaligi dagitmamismidi?

ortaligi derken liverpoolun sol bekini kastettim

Deplasmandaki mactan bahsediyorum. Olimpiyattakı macta golu yedikten sonra o senenin "finalisti" olan Liverpoolu ezmistik. Hakemlerin sert ama adil oldugu bir ortamda Carrusca'nın yeteneklerine sahit olmustuk. Bu adamı bir iki mac haricinde forvet arkası oynatmadık ya, hala buna yanarım.

Gökhan da bu sene bizi şaşırtan oyunculardan. Ancak top çıkartırken yaptığı hatalar insanı çileden çıkartırcasına. Ben Karabük maçında çok yüklenmiştim Gökhan a. Favorim sene başından beri Semih. Dün akşamda kendini yeterince kanıtladı sanırım. Hata yapsa da onun yüzünden gol yesekte bu ikisine sinirlendiğim kadar sinirlenemem. Arkasında durmamız gereken gencecik bir çocuk var.

yedek olsa bile yeter.ne miziklar ne de form düsüklügü yasar.maca girdigi an göreveni yapar.

gokhan ın defanslıgında problem yok ama her an sakatlanabilir ve yarı yolda bırakabilir.

sakatlanmadan gayet iyi gidiyordu saçma bir pozisyonda gitti yine .. yedekte iyidir Gökhan

o yuzden takimda yedek stoperler var

Fatih Terim'in geri dönüşü en çok Gökhan Zan'a yaradı.Gitti gözüyle bakıp,sevinirken tekrar elimizde kaldı.:)

Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen performansını beğendim.

Serveti postalayalım. Zan ise her zaman alternatif olarak takımda kalmalı.

Ujfalusi, Semih, Gökhan, Servet dörtlüsü bizi rahat 1-2 sene götürür.

Bu adamın uzun pas atması yasaklansın mümkünse. Adamı kanser ediyor resmen.

Ben Gökhan´dan memnunum.

Oynarken isini yapiyor siritmadan,oynamasada profesyonelce davranip yedekler arasina geciyor.

Hem sahadisi hem sahaici iyi bi insandir kensidi.Ne cirkefligi var,ne de abartili sertligi.

Gökhan her zaman belli standardi tutturan iyi bir stoper. Servet ile ayni kefeye konulmasi ancak önyargiyla olur. Servet futbolcu bile degil. deli etti yine beni bugün. önüne gelen topu ileri vurmaktan aciz.

Geri
Üst Alt