Cevap: # 5 Gökhan Zan

Gökhan kendini geliştirmeye başladı. Bize gelen futbolculara bir şeyler oluyor. Ayhan Beşiktaş'ta hiç oynuyamıyordu. Bize geldi harikalar yaratıyor. Servet Fenerbahçe'den kovuldu bizde kimselere geçit vermiyor. Aynısı Gökhan için de geçerli olacak gibi duruyor.

Geçen sene g.zan gelse meiradan daha iyi oynar dediğimde herkes dalga geçmişti durum ortada..

O ismi geçen 3.şahıslara sevgilerimi iletiyorum..:tiphat:

Ben hala diyorum G.Zan kafamızı duvarlara vurduracaktır. Ben hiçbir gelişme göremedim daha bizim seviyemizin yarısı olan bir takımla bile oynamadık.

Geçen sene senin Meira kadar topu oyuna sokuyo diye bir tezin vardı bu yüzden büyük tartışmalar çıkmıştı forumda ve ben hala diyorum Meira nın teknik olarak sol bacağı bile olamaz.

Meira geçen yıl uyum problemi yaşamıştı ve Türkiyeye uyum sağlayamadı yoksa Meira nın kalitesiyle G.Zanı kıyaslamak .... :yikes:

G.Zanda gördüğüm tek gelişme fizik kondisyon olarak çok iyi. Bjk de Semihin Guiza nın çarpmasıyla bile takla atan bir adamdı G.Zan.

Ben Zanı Aydın ın stoper versiyonu olarak görüyorum çok dengesiz bacaklarıyla vücudu arasında koordinasyon sorunu var.

Çok çabuk çalım yiyor hadi adam topu geçirdi adamı geçirme bari vüdunu koy araya Servetten öğrenmeli bunu.Dikkat edin çoğu adam Servetten topu geçirir ama Serveti geçemez:) bunu TSL de en iyi yapan iki adam var Lugano ve Servet.

çok mu knştum ne:(

Ben hala diyorum G.Zan kafamızı duvarlara vurduracaktır. Ben hiçbir gelişme göremedim daha bizim seviyemizin yarısı olan bir takımla bile oynamadık.

Geçen sene senin Meira kadar topu oyuna sokuyo diye bir tezin vardı bu yüzden büyük tartışmalar çıkmıştı forumda ve ben hala diyorum Meira nın teknik olarak sol bacağı bile olamaz.

Meira geçen yıl uyum problemi yaşamıştı ve Türkiyeye uyum sağlayamadı yoksa Meira nın kalitesiyle G.Zanı kıyaslamak .... :yikes:

G.Zanda gördüğüm tek gelişme fizik kondisyon olarak çok iyi. Bjk de Semihin Guiza nın çarpmasıyla bile takla atan bir adamdı G.Zan.

Ben Zanı Aydın ın stoper versiyonu olarak görüyorum çok dengesiz bacaklarıyla vücudu arasında koordinasyon sorunu var.

Çok çabuk çalım yiyor hadi adam topu geçirdi adamı geçirme bari vüdunu koy araya Servetten öğrenmeli bunu.Dikkat edin çoğu adam Servetten topu geçirir ama Serveti geçemez:) bunu TSL de en iyi yapan iki adam var Lugano ve Servet.

Alla allah meira oynasın beşiktaştada göreyim kevgire döner..Alışma felan hikaye top kapmıyordu meira adamın ayağına bakıyordu bunun ne alışması olacak..Ayrıca stutgartta ligin en çok gol yiyen takımlarındandı..

Ben g.zana meira kadar teknik demedim emre güngör servete göre daha teknik topu oyuna sokuyor buda doğru..

Gökhan açıkçası beklediğimden çok iyi durumda, şu ana kadar gösterdiği performansla Servetten daha az eleştiri hakediyor. Ama Meira konusuna katılıyorum tabiki, Meira ile Zanı karşılaştırmak gerçekten ilginç olur.

Gökhan açıkçası beklediğimden çok iyi durumda, şu ana kadar gösterdiği performansla Servetten daha az eleştiri hakediyor. Ama Meira konusuna katılıyorum tabiki, Meira ile Zanı karşılaştırmak gerçekten ilginç olur.

Kariyer olarak bakmayın olaya..Kariyere bakarsak nonda tüm forvetleri katlar ligdeki..Ben performans olarak kıyaslamıştım..

Meira'nin gittiği Zenit hermaç en az 1-2 gol yiyor dün de 4 yemişler ne cenabet adam yahu.

Kariyer olarak bakmayın olaya..Kariyere bakarsak nonda tüm forvetleri katlar ligdeki..Ben performans olarak kıyaslamıştım..

Tabiki sadece kariyer olarak bakmıyorum olaya, şimdi olsa gene Meirayı tercih ederim. Özellikle Meirayla beraber Emre Güngör çok iş yapardı yeni sistemimizde.

HArbi bugün beşiktaşlı bi arkadaşla konuştuk. Arkadaş diyor bizde neredeyse her hafta sakat olan adam sizde daha bişey olmadı maş. diyor.

Bi de bu maçta en fazla koşan adamımız kendisi. Harbi candan adamsın.

Müthiş oynadı sezon başından beri en iyi oynayan oyuncularımızdan,Fatih Terim boşuna oynatmıyor milli takımda Servet-Zan ikilisini...

Gecen mac ben iyi oynadi dedigim bir arkadas yok top mu geldide iyi oynadi diyorsun dedi ama Gokhan'a helal olsun yaniltmadi beni yine muhtesemdi..

Nasil cam'dan adam ya anlayamadim herif her mac 90 dakika saha'da müthis oynuyor.

Gökhan iyiydi ama ligdeki oynadığımız maçlarda bütün takımlar hep kapalı oynadı ciddi ciddi, korktuğumuz bi atak olmadı çoktandır.

Gökhan iyiydi ama ligdeki oynadığımız maçlarda bütün takımlar hep kapalı oynadı ciddi ciddi, korktuğumuz bi atak olmadı çoktandır.

O bence bizim oyunumuzla ilgili. Şu an ligin en kötülerinden Denizli bile Fener karşısında birkaç atak yapmayı becermişti. Bizim maçta bir kere gelebildiler.

Zan çok iyi gidiyor bu arada, Allah nazardan saklasın.

Geri
Üst Alt