Cevap: # 5 Gökhan Zan

Tabii daha adam gibi atak yapan, güclü takimlarla oynamadik. Güclü atak yapan takimlara karsi 2-3 mac görmek isterim Gökhani helal olsun diyebilmek icin. Bunu simdi diyemiyorum, cunki ben daha gecen sene Besiktasta oynayan Gökhani cok iyi hatirliyorum, tam bir saatli bobmba oldugunu biliyorum.

Yalniz 2-3 mactir dikkat ediyorum, geriden oyunu gercekten cok iyi kurmaya basladi ve hava toplarda baya iyi. Dedigim gibi, InsAllah atak yapan guclu takimlara karsi kendini gösteripi ben ve benim gidi süsünenleri utandirir.

Gökhan'cım çok iyisin de, şu saç stilini bir değiştirsen kurbanın olayım.

Ben canlı gördüm maçı izledim çok diri savunmada kademe hatası neredeyse sıfır ben bu kadar iyi olacağını ummuyordum.NAZAR DEĞMESİN.

Biz böyleyiz işte illa bir şekilde eleştiririz adamı,senin görevini fazlasıyla yapıyor Gökhan çok iyi savunuyor bölgesini daha ne olsun.

Gayet iyi oynuyor.Beklemiyordum aslında Gökhan'dan ama yanılttı beni.İyide yaptı.

Gökhan geçen kayseri maçında iyi oynadıgını düşünüyorum.Ancak buna ragmen bana güven vermiyor.Servet ve o aynı tip oyuncu hızlı oyunculara karşı panikleyebilirler.Bundan ötürüdür ki gökhandan sa emre güngör daha faydalı olur gibi bi düşüncem var.

Gökhan beni şaşırtıyor harika oynuyor.Umarım böyle devam eder.Sağlam orta saha olunca defans oyuncuları rahatlıyor.

Gökhan Zan Servet'ten daha iyi performans gösteriyor bu sezon.....

Oda kendini ispatlamak istiyor,yıllarca cam adam bilmem ne,adama çok yüklendiler,bu bizim için harika bir şans,hep böyle kendini göstermek için çırpınan oyuncular aldığımız için transferde başarılı oluyoruz.

Servetle Gökhan umduğumdan daha iyi oynuyorlar .Ben Gökhan dan böyle bir performans beklemiyordum açıkçası.

Oda kendini ispatlamak istiyor,yıllarca cam adam bilmem ne,adama çok yüklendiler,bu bizim için harika bir şans,hep böyle kendini göstermek için çırpınan oyuncular aldığımız için transferde başarılı oluyoruz.

Evet hocam aynen öyle. Birde Florya'nın havasından mıdır suyundan mıdır bilmem gelen topçular uyum sağlıyorlar, 40 yıllık Galatasaraylıya dönüşüyorlar. Hemen Galatasaray'ı benimsiyorlar. Maçlarda yürekten oynuyorlar yeni gelmelerine rağmen..... :)

Evet hocam aynen öyle. Birde Florya'nın havasından mıdır suyundan mıdır bilmem gelen topçular uyum sağlıyorlar, 40 yıllık Galatasaraylıya dönüşüyorlar. Hemen Galatasaray'ı benimsiyorlar. Maçlarda yürekten oynuyorlar yeni gelmelerine rağmen..... :)

İnsan idman yapmak için Ümraniye'den Floryaya geçince kendini avrupa'ya transfer olmuş gibi hissediyor. :)

Emre Asik veya Emre G. oynar gökinin yoklugunu hissetmeyiz...

Emre sürekli oynarsa servetle şampiyon olduğumuz seneki uyumu yakalar ve bırakmaz gökhana formayı.

Geri
Üst Alt