Cevap: #5 Gökhan Zan

Gøkhan Zan Galatasaraya ilac gibi geldi.

Besiktaslilar'da baksin dursun nasil kacirdik bu adami diye. Kuslar.

Keita'ya ayağının dışıyla attığı uzun topa hala inanamıyorum.Stadda yanlış mı gördüm dedim ama galiba oydu. :)

Yorgun'muydu Gøkhan, yoksa niye oynamadi?

O da mi dinlendirildi?

ardayla kampta aralarında ne gibi muhabbetler geçiyo merak ediyorum :D

Gökhan Zan'a 'Gökhan Kalas', 'Gökhan Cam' diye yazan arkadaşımızı kınıyorum. Gökhan Zan kalas değildir lütfen bir daha böyle bir hakaret yazmayın Gökhan'a. Gökhan doğuştan Galatasaraylıdır yıldırım gibi hızı, şimşek gibi çevikliği ile rakip forvetin kabusu olmuştur hep. Kalas değildir, pahalı kristal gibi görkemlidir. Gökhan Zan, Gökhan Cam değildir. Gökhan Zan'a hakaret eden forumdan atılmalı.

Teşekkür ediyorum tek başına ancak bu kadarı olurdu..Nede olsa Galatasaraylı değil etkilenmiyor..

Ne bileyim Servet bugün hiç bir şey yapamazken tek başına bi şeyler yapmaya çalıştı defansta..

Helal olsun sana Gökhan elinden geleni yaptın

Servet ile Gökhanla olmaz!!! Gökhan saatli bomba artik Emre Güngörün oynamasi lazim bir an önce form tutmasi lazim.. Emre Güngör oyunu daha iyi kurabiliyor.. Biz oyunu arkadan paslasarak kuruyoruz bu Gökhanla Servetle olmuyor ondan cok gol yiyoruz

Servet ile Gökhanla olmaz!!! Gökhan saatli bomba artik Emre Güngörün oynamasi lazim bir an önce form tutmasi lazim.. Emre Güngör oyunu daha iyi kurabiliyor.. Biz oyunu arkadan paslasarak kuruyoruz bu Gökhanla Servetle olmuyor ondan cok gol yiyoruz

Ya Emre güngör dogustan sakat, nasil oynatalim emre gungörü.

Adam 2 sene önce bi yarim sezon oynadi ve kayboldu. Siz ondan hala o yarim sezon sergiledigi performansi bekliyorsunuz oysa adam 2 mac üst üste oynayamiyor.

Kaldiki 2 sene önce sampiyon olurken genel olarak cok az gol yiyen takimimiz vardi, cokta az atiyorduk... Topal-Baris-Calik-Ayhan-Karan-Sükür gibi mucadele eden, pres yapan, cok kosan adamlarla doluydu ilk 11. Böyle olunca dogal olarak az gol yiyorduk ve sezonu da avrupada en az gol yiyen takimlardan biri olarak bitirdik.

Yani demek istedigim Emre güngör sandiginiz gibi bir Pujol degil. Abartiyorsunuz adami ve bosuna cok sey bekliyorsunuz ondan.

2 sene önce, yarim sezonluk performansina göre degerlendirirsek "iyi bir stoperdi" ama asla cok iyi degil.

Su an ne iyi ne de kötü, kocaman bir "0". Cunki adam 2.5 yildir ortaliklarda yok.

Bize adam gibi kaliteli yabanci stoper lazim.

İlk yarı şişirdiği topları halı sahada bizim kasap Ömer şişirmiyor be,ki o toptan anlamaz,her topu ayağına aldığında panik mi olur G.Saray stoperi,ucuz etin yahnisi valla Uefa'da Çeyrek Final oynasa herhalde korkudan dönüp kalesine gol atacak!

Kazım'ın yapmadığı şey kalmadı.Bu kadar da panik olunmaz.Çok kötüydü dün.Servet'le birlikte saçmalama yarışına girmişlerdi sanki.Top her sahamıza şişirildiğinde şimdi ne olacak diye söylenmemi sağladılar, maşallah.Galatasaray'ın savunma oyuncuları bunu yapanlar, diyecek bir şey bulamıyorum.

Acaba bedava versek bonservisini alan çıkar mı?Beşiktaş boşuna mı bırakmış.Şimdi anladınız mı?Galatasaray stoperi toplara dan dun vurmamalı,oyunu iyi kurmalı.Güven vermeli.Ama Gökhanda hiçbiri yok.

Millet nasıl iziyor maçı anlamak mümkün değil dün en iyilerdendi gökhan..Sanki bilica çok üsün gökhandan iş defanslık değil orta sahad a anlayın bunu..

Geri
Üst Alt