Cevap: #5 Gökhan Zan

kırmızı kart dışında hatası yok gol zaten ebuoe nin hatası

2 maçla yırtarsa iyi.çünkü gerçekten iyi oynamıştı.

İyi oynadığı bir maçta gereksiz kırmızı yemesi komedi ötesiydi. Ceza sonrası ilk 11'de yerini tekrar alacağını düşünüyorum.

Çok enteresan , maçın iyilerinden biri kendini attırdı ,diğeri golü yedirdi ,

fazla iş düşmedi ama ne olursa olsun hatasız oynuyordun. kendini yaktın.

Petrovic, yaşanan pozisyonun normal olduğunu aktararak, ''5 numaralı oyuncu asla bana dokunmadı. Belki istedi ama bunu yapmadı. Asla bana yumruk atmadı. Kırmızı kart doğru bir karar değil. Havada olan bir pozisyondu. Böyle mücadeleler bence normal'' ifadelerini kullandı.

Kasıttan verdi hakem bence de kırmızı doğruydu

gereksiz bir karttı adama resmen yumruk attı son maclarda oynadıgı maclarda cok agresif.inş semih-dany bu hafta birşey olmaz kart cezası sakatlanma gibi

Bütün kafa toplarını aldı.Cezası bitince Zan oynar bu takımda

Sene başından beri niye takımda yok anlamak mümkün degildi zaten.Tecrübeyse tecrübe oyunsa oyun ,gittik Crisle filan uğraştık bi de..

Maçta gayet iyiydi. Kırmızı kart olayı hakemin büyük bir fiyaskosuydu..Yumruk sallama niyetinde olur mu adam..Rakipten kaçmak için eliyle itiyor Zan. Hakem olayları analiz edebilse vuruştan önce uyarır ikisini de..İlk başta yumruk sallamış gibi görünüyordu ama tekrarları izleyince tek niyeti rakibi kendinden uzaklaştırmak gibiydi..

Önceki maçta da itiş kakışlara mücadelelere denk geldi, stoper oyuncusu her zaman soğukkanlı olabilmeli tıpkı Semih gibi..

Schalke macında oynasın

BEnde çok beğendim bu akşam ama emen cezalandırıldı.

Kafam çok karıştı , geçen hafta skandal oyun rakibin kaçan pozisyonları vs 1 puan aldık , bu hafta 4-0 rahat bitecek maç ve 0 puan şaka gibi , Terimin 0-1 olduktan sonra müdahelesi şakanın kralı :)

Bizim takım liderlik stresiyle çok panik oynuyor sahada. 1-0 gerideyken aynı oyuna devam etsek bile golü bulabilirdik.

Fakat, öyle bir düzene döndük ki atabileceğimizi de atamadık. Her zaman Ordu maçı gibi olmaz futbol.

Kafam çok karıştı , geçen hafta skandal oyun rakibin kaçan pozisyonları vs 1 puan aldık , bu hafta 4-0 rahat bitecek maç ve 0 puan şaka gibi , Terimin 0-1 olduktan sonra müdahelesi şakanın kralı :)

o müdahaleleri maç 0-0 ken aldi ne yazikki 1-0 ken degil. o daha vahim.:sad007:

Geri
Üst Alt